novi skandal

"Ne znam zašto se sad pojavljuju ove priče..." Zverka se oglasio nakon optužbi da je silovao dve žene

0

Glumac Kris Not (67) optužen je za silovanje, a medijima su se obratile dve žene, koje su podelile detalje napada. Odmah potom, oglasio se i sam glumac.

foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U jeku velikog povratka serije "Seks i grad", odnosno njenog nastavka "I tek tako...", pojavile su se šokantne optužbe na račun glavnog glumca Krisa Nota, koji igra Zverku, supruga glavne junakinje Keri Bredšo.


Naime, listu Hollywood Reporter javile su se dve žene koje ga optužuju za silovanje. One koriste pseudonime Zoi i Lili, a obe su rekle da ih je nastavak emitovanja kultne serije uznemirio, vratio u traumatičan period i da se zato javljaju da podele svoje priče.


Jedna od njih optužuje glumac da ju je napao u Los Anđelesu 2004. godine, kada je on imao 49, a ona 22 godine, dok druga kaže da se incident desio 2015. u Njujorku.

 

Kris Not
foto: Profimedia

Optužbe koje su protiv mene iznele osobe koje sam upoznao pre mnogo godina, čak decenija, kategorički su neistinite. Ove priče mogle su navodno da se dese pre 30 godina ili pre 30 dana, ali ne uvek znači ne — to je linija koju nikad nisam prešao. Ne znam zašto se sad pojavljuju ove priče, ali znam ovo: ja nisam napao ove žene — kaže Kris Not.


 

 

makonda-tracker