ne žele senzacionalizam

Mediji tvrde da mu se izvinila: Milena Radulović i Branislav Lečić se oglasili o susretu o kom javnost bruji

1

Nakon što su pojedini portali objavili da se glumica Milena Radulović izvinila kolegi Branislavu Lečiću jer je pružala podršku Danijeli Štajnfeld, koja ga optužuje za silovanje, oboje su se oglasili za medije.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Novosti su danas objavile da se glumica Milena Radulović krajem oktobra u bifeu Jugoslovenskog dramskog pozorišta, nakon predstave "Lorencačo", obratila Branislavu Lečiću i pred okupljenima mu se izvinila što je javno podržala koleginicu Danijelu Štajnfeld. Podsetimo, Štajnfeldova je optužila glumca za silovanje, što je on poricao, a Više javno tužilaštvo je posle nekoliko meseci istrage u julu odbacilo njenu krivičnu prijavu, a posle uloženog prigovora Apelaciono tužilaštvo potvrdilo je ovu odluku.


Kada je Danijela Štajnfeld imenovala Lečića kao silovatelja o kom je ranije govorila, mnoge poznate ličnosti su joj pružile podršku, a među njima i Milena Radulović, koja je na Instagramu napisala: "Fajterke junajted, nisi sama" i "tagovala" Štajnfeldovu.

 

Milena Radulović
foto: Instagram

Nakon što su mediji preneli da se Milena Radulović izvinila Lečiću, on je istakao da je zgrožen time što se zloupotrebljava njihov susret.

 

Branislav Lečić
foto: Zorana Jevtić

Milena i ja smo se sreli u bifeu pozorišta u oktobru, razgovarali smo, ali ja nisam želeo da to bude objavljeno jer poznajem i nju i njenu porodicu. U tom trenutku u bifeu je bilo mnogo ljudi i taj naš susret je zloupotrebljen. Zgrožen sam jer nema privatnosti ni kod kuće, ni u pozorištu, Zbog toga se još jednom izvinjavam koleginici Mileni i njenoj porodici jer nisam želeo da se sazna šta smo nas dvoje razgovarali ― rekao je on za Kurir.


Potom se oglasila i sama glumica, koja je istakla da je jedino što je tačno u pisanju medija to da su se Lečić i ona sreli. Ona je zamolila da se ne ugrožavaju sudski procesi ovakvim natpisima i da joj se omogući da se pripremi za period koji je pred njom.

 

1 / 8 Foto: Radule Perišić/ATAImages


Gospodin Lečić i ja smo se sreli u pozorištu i to je jedino tačno u navodima pojedinih medija. Takva vrsta senzacionalizma bez osnove ugrožava ozbiljne sudske procese koji su u toku i odmaže žrtvama u oporavku od strašnih trauma. Ja vas ljubazno i iskreno molim da mi date prostora da se spremim za period suđenja koncentrisano i na miru ― apelovala je Milena Radulović.


Podsetimo, glumica i još nekolicina devojaka optužile su učitelja glume Miroslava Aleksića za silovanje i seksualno uznemiravanje. Nedavno je održano pripremno ročište, dok je naredno zakazano za 15. novembar.

 

 

makonda-tracker