NIJE SREĆNA TU

Šta biste na to REKLI DETETU? Kim Kardašijan priznala kojim rečima je ćerka povređuje svaki put kad se POSVAĐAJU

0

Vila u kojoj živi Kim Kardašijan s decom nazivana je uznemirujućom i sablasnom, sam Kanje Vest ju je nazvao manastirom, a čini se da život u njoj ne prija ni njihovoj deci

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Oko kuće Kim Kardašijan i Kanjea Vesta dugo se dizala prašina. Najpre, u pitanju je zdanje koje je ljudima, u najmanju ruku, čudno.

 

 

Ova vila, koja se nalazi u Hiden hilsu u Kaliforniji i dizajnirao ju je Aksel Vervurt, bila je porodična oaza para Kardašijan-Vest, ali na prvi pogled baš i ne deluje kao topli dom ― a to, izgleda, misle i njihova deca. 

 

Nakon što su Kim i Kanje kupili ovu vilu, renovirali je i sredili po svom ukusu, bilo je jasno da je u pitanju ultraminimalistički stil, kuća skoro i da nema nameštaj, sve je obloženo gipsom, nema ukras, a reper ju je nazvao i manastirom...

 

 

Kim, Kanje i njihovo četvoro dece, Nort, Sejnt, Šikago i Psalm, koriste samo neophodne stvari i provode vreme u velikim prostorijama. Mnogi su kritikovali par govoreći da ova kuća nije pogodna za decu, a Kim je to demantovala uz reči da je vila pogodna za sve igre, te da imaju i ogroman bazen. 

 

 

Nakon razvoda Kim i Kanje, ova kuća se našla u središtu brakorazvodnih pregovora, gde ni jedno ni drugo nisu hteli da odustanu od kalifornijske vile.

 

 

Ipak, poslednje informacije jesu takve, kako piše TMZ, da će ipak Kim biti ta koja ostaje na imanju. Ovakav razvoj događaja neće oduševiti i njenu decu!

 

Nort Vest, ćerka Kanjea i Kim, ne voli svoj minimalistički dom. Osmogodišnjakinja, naime, uvek ovu kuću nazove "ružnom" kada se raspravlja sa majkom.

 

Svaki put kad se svađam s Nort, ona mi kaže: Tvoja kuća je ružna. Cela je bela. Ko još živi ovako? ― otkrila je Kim u emisiji Elen Dedženeres.

 

― Ona misli da će mi tako doskočiti. To je pakosno s njene strane, jer ja volim svoju kuću. 

 

Kim će sa Nort i ostalo troje dece ostati u vili od 60 miliona dolara, a videćemo da li će rešiti da je preuredi kako bi se deci više dopadala!

 

 

makonda-tracker