UHVAĆENI ZAJEDNO

Ovo je novi DEČKO Kim Kardašijan? Superpoznat, druži se Kanjeom i osvajao je najlepše žene sveta (FOTO)

0

Ova družina odlično se zabavljala na čuvenoj farmi straha povodom "Noći veštica", ali se ovaj prizor neće dopasti Kanjeu Vestu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proslavljena rijaliti zvezda i superiorna dama svetskog šoubiznisa — Kim Kardašijan tradicionalni vikend povodom američkog praznika "Noć veštica" provela je u društvu poznatog komičara Pita DejvisonaBuena Parku u Kaliforniji, gde se nalazi čuvena "Knott's Scary" farma koja obiluje adrenalinskim dešavanjima.

 

Kardašijanova je uslikana pored mlađanog zavodnika na jednom od rolerkostera kako se ludo zabavljaju, a društvo su im pravili Kortni Kardašijan i njen izabranik Trevis Barker.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pop Crave (@popcrave)

Uzbuđenje, dobar provod i adrenalin ih je u jednom trenutku toliko poneo da su se uhvatili  za ruke, a to nije promaklo paparacima i prisutnim obožavaocima ovog "potencijalnog para".

 

Pit je čak 13 godina mlađi od Kardašijanove, ali kada je reč o istinskim emocijama generacijski jaz ne igra bitnu ulogu.

 

Komičar je bio u romansama sa mnogobrojnim lepoticama sa javne scene, poput Fibi Denevor, a publika ga pamti i kao verenika pop zvezde Arijane Grande.

 

„Nervira me jer me paparaci jure sve vreme. To se desilo otkako sam bio u vezi sa Arijanom. Kako njeni fanovi vole da kažu, ona me je stvorila, ona me je proslavila, šta god“, rekao je ranije Dejvison u emisiji „Hot Ones“.

 

Ono što je još intrigantnije u ovom slučaju jeste činjenica da je Pit veoma blizak prijatelj Kanjeu Vestu sa kojim je Kim dobila četvoro dece.

 

Svetski mediji veoma su se zainteresovali za ovaj odnos, te će narednih nedelja pratiti svaki njihov korak.

 

Pit Dejvidson
foto: Profimedia

 

 

 

 

 

makonda-tracker