dugo su imali probleme

Dobio je OPROŠTAJ: Kanje Vest celom svetu otkrio ― prevario je Kim Kardašijan!

0

Poznati reper Kanje Vest je u jednoj od pesama na svom novom albumu "Donda" priznao da je bio neveran svojoj uskoro bivšoj supruzi Kim Kardašijan

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Reper i dizajner Kanje Vest konačno je objavio svoj dugo najavljivao album "Donda", a među pesmama koje su se odmah izdvojile je "Hurricane". U njoj on repuje:


Evo me, ponašam se kao da sam prebogat, evo me, idem s novom ribom, a znam šta je istina, i dalje se zezam posle dvoje dece, to je previše kad ti se život uvek kreće.


Više izvora potvdilo je za medije da je ono što Kanje tvrdi u pesmi istina: nakon rođenja njihovog drugog deteta Sejnta, Vest je prevario Kim Kardašijan.


Ona mu je, po svemu sudeći, oprostila, budući da su potom dobili još dvoje dece i ostali zajedno nekoliko godina pre nego što su početkom 2021. saopštili da se razvode.
 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Jedina žena s kojom je Kanje dovođen u vezu proteklih godina jeste ruska manekenka Irina Šajk, ali su se glasine o njihovoj romansi pojavile tek nakon što se on uveliko rastao od Kim. S druge strane, pre izvesnog vremena šuškalo se da je Kanje prešao granicu s make-up guruom Džefrijem Starom, a to je podsetilo medije na stari trač o njemu i još jednoj transrodnoj osobi ― pevačicom Amandom Lapor, ali nije poznato da li su oni dovođeni u vezu baš u periodu koji Kanje pominje u pesmi.

 

Kim Kardašijan i Kanje Vest imaju četvoro dece: Nort, Sejnta, Šajkago i Psalma, a iako su bili u vrlo lošim odnosima pred rastanak, oni odlično funkcionišu otkad su odlučili da se razvedu, pa su s decom bili na porodičnom odmoru, a nedavno se rijaliti zvezda pojavila i na njegovom performansu povodom promocije albuma "Donda".

 

 

 

makonda-tracker