KAKAV PAR!

LJUBIO JE KAJU GERBER, ARIJANU GRANDE, KEJT BEKINSEJL... Dobro poznati zavodnik osvojio jednu od NAJPOPULARNIJIH GLUMICA

0

Iako su mnogi priželjkivali da stupi u romansu sa megapopularnim kolegom iz serije, srce lepe glumice osvojio je momak koji je dobro poznat u svetu šou-biza

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ukoliko niste još uvek pogledali, teško da niste čuli za seriju Bridžerton, koja je zaludela svet, a mlada glumica Fibi Denevor (25) ulogom lepe naslednice Dafne Bridžerton postala je jedna od trenutno najpopularnijih na svetu.

 

Ipak, iako su mnogi priželjkivali da i u privatnom životu stupi u vezu sa Regeom Džinom Pejdžom, koji u seriji tumači lik njenog izabranika, izgleda da je trenutno situacija na ljubavnom planu potpuno drugačija.

 

Kako strani mediji prenose, glumicu je šarmirao 27-godišnji komičar Pit Dejvidson, poznat po vezama sa mnogim damama iz sveta šou-biza. Navodno se komičar sa glumicom zbližio, a onda zbog nje doputovao iz Njujorka u Veliku Britaniju. Ona je pak prethodno boravila u Americi baš zbog njega, a na Instagramu je objavljivala fotografije iz Njujorka.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Ćerka Sindi Kraford, sve popularnija Kaja Gerber, raskinula je romansu sa komičarem nakon 3 meseca zabavljanja. Dejvidson je u vezu sa mlađanom Kajom uplovio tik nakon što je raskinuo vezu sa glumicom Kejt Bekinsejl, koja je zaintrigirala javnost prošle godine jer je ona starija od njega 20 godina.

 

Dejvidson je bio i verenik Arijane Grande, koja mu je posvetila svoju hit pesmu Thank U, Next.

 

makonda-tracker