rođendansko raspoloženje

Ponosna je na ćerku koja je stvorila IMPERIJU: Kris Džener podelila dirljive porodične fotografije na poseban dan

0

Kim Kardašijan danas puni 41 godinu, a čitava porodica želela je da je iznenadi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rijaliti zvezda, preduzetnica i jedna od najmoćnijih žena iz svetskog šou biznisa ― Kim Kardašijan danas slavi 41. rođendan, a čitava porodica putem društvenih mreža deli emotivne fotografije koje oslikavaju njihov idiličan odnos.

 

Najponosnija na svoju naslednicu je svakako majka Kris Džener koja je oduvek verovala da će Kim napraviti vanserijsku karijeru, a ove uspomene raznežile su pratioce širom planete.

 

"Srećan rođendan mojoj prelepoj ćerki! Ne mogu da verujem kako vreme brzo leti! Vaš život je pun neverovatnih stvari koje volite da radite, posebno za svoju porodicu, svoju decu i za druge koji čak i ne znaju da ste im pomagali. Uvek si u pokretu, radiš stvari za mene, za svoju braću i sestre i za celu porodicu. Kamo sreće što te imamo u životu. Ti si najneverovatnija majka, ćerka, sestra, tetka i osoba od poverenja. Hvala na ovom neverovatnom putovanju na kojem smo zajedno, što si bila najspektakularniji poslovni partner, što ste zajedno jurili svoje snove i za svako sećanje koje zajedno delimo. Izuzetno sam ponosna na tebe, moja prelepa ćerko. Tako sam blagoslovena što me je Bog izabrao da budem tvoja mama."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Rođendanskim čestitkama pridružile su se sestre Kloi, Kortni, Kendal i Kajli, a ni brat Rob nije ostao bez divnih reči.

 

Kim je ponosna majka četvoro dece koja su joj neiscrpna inspiracija, te čini se da joj na svim životnim poljima ide po planu, sem na ljubavnom. 

 

Brak sa reperom Kanjeom Vestom je na klimavim nogama, a razvodu se sve češće govori s obzirom da više ne žive na istoj adresi, prenose strani mediji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker