TRAGEDIJA

Pravi METAK se nalazio u pištolju? Oglasile se kolege, Boldvinov brat i suprug nesrećne žene koja je nastradala

3

Mediji su stupili u kontakt sa suprugom direktorke fotografije filma, a on je otkrio da je razgovarao sa Alekom Boldvinom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon tragične informacije da je pukom slučajnošću glumac Alek Boldvin na snimanju filma "Rust" usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio režisera Džoela Souza, stigle su vesti da se u pištolju nalazio pravi metak,  saopštio je sindikat radnika Holivuda u dopisu svojim članovima.

 

"Glavni glumac je slučajno ispalio jedan pravi metak, koji je pogodio direktorku fotografije Halinu Hačins i režisera Džoela Suzu”, navodi se u dopisu lokalne podružnice Međunarodnog saveza pozorišnih i scenskih radnika (IATSE), što su preneli Variety i Indenpendent.

 

Nakon ove nezapaćene tragedije oglasio se i glumčev brat Stiv koji je poručio prijateljima i publici da se mole za sve koji su učestvovali u nemilom događaju.

 

"Zamoliću vas da se pomolite večeras. Nema mnogo toga što može da se kaže, osim molim vas, pomolite se za sve one koji su prisustvovali ovom tragičnom događaju, hvala vam."

 

Nakon njega oglasio se i Metju, suprug nastradale Haline Hačins koji je kratko poručio:

 

"Pričao sam sa Alekom Boldvinom i on mi daje veliku podršku."

 

Podsetimo, direktorka fotografije je helikopterom prevezena u bolnicu Univerziteta u Novom Meksiku, gde je proglašena mrtvom, dok je Souza kolima hitne pomoći odvezen u regionalni medicinski centar Kristus St. Vinsent, gde je prošao tretman zbrinjavanja zbog povreda.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker