uživala je u radu s njim

Njena poslednja objava KIDA SRCE: Evo ko je bila Halina Hačins, direktorka fotografije koju je usmrtio Alek Boldvin

0

Na snimanju filma Rust u blizini Santa Fea, stradala je direktorka fotografije Halina Hačins nakon što ju je slučajno upucao glumac Alek Boldvin, i to iz pištolja koji je trebalo da bude napunjen "ćorcima"

foto: Instagram
foto: Instagram

Holivud je od jutros uvijen u crno ― glumac Alek Boldvin (63) je na snimanju filma Rust slučajno usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins (42), dok je režiser Džoel Souza (48) hospitalizovan zbog povrede, saopštila je policija Santa Fea.


Kako pišu američki mediji, Halina Hačins bila je jedna od najperspektivnijih u ovom poslu u Holivudu i predviđala joj se velika i blistava karijera.

 

Mislim da će biti neverovatno slavna i vrlo uspešna kao direktorka fotografije ― rekao je nedavno Adam Idžipt Mortimer, koji je s njom saraživao na snimanju filma Archenemy.


U svojoj biografiji Hačinsova je imala brojne filmove, među kojima su Darlin', The Mad Hatter, Blindfire i drugi, a u trenutno je u pripremi više kratkih filmova u kojima je trebalo da učestvuje.


Ona je pre samo dva dana podelila na Instagramu snimak u kom je pokazala kako uživa na snimanju jašući konje.

 

 

Ona je istakla da je druženje s ovim životinjama samo jedna od brojnih dobrih stvari na snimanju vesterna, a podelila je i fotografiju čitave ekipe, na čelu s Boldvinom.

 


 

makonda-tracker