tužno

Oglasio se REDITELJ kojeg je Alek Boldvin RANIO na snimanju filma: Džoel Souza progovorio o nezapamćenoj tragediji

2

Svetski mediji stupili su u kontakt sa Džoelom Souzom koji se oporavlja od zadobijene povrede ali je i dalje u stanju šoka.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Filmski režiser  Džoel Souza kojeg je spletom nesrećnih okolnosti pre dva dana na snimanju filma "Rust" ranio kolega Alek Boldvin uspešno se oporavlja, a konačno je smogao snage da progovori o nemilom činu i preminulog Halini Hačins.

 

"Veoma sam potresen gubitkom moje prijateljice i koleginice Haline. Bila je ljubazna, živahna, neverovatno talentovana, borila se za svaki centimetar i uvek me je gurala da budem bolji", rekao je Džoel za BBC.

 

Kako dalje istraga govori, direktorku fotografije metak je pogodio u grudi, saopštila je kancelarija šerifa okruga Santa Fe, dok je Souza stajao iza nje i prošao je sa lakšim telesnim povredama.

 

Alek Boldvin
foto: Instagram

Režiser je veoma zahvalan za podršku koju dobija od kolega, medija i mnogobrojne publike, a detalje o tragediji za sada nije želeo da otkriva.

 

Pre dva dana je sudija Santa Fea odobrio nalog šerifovoj kancelariji za zaplenu vatrenog oružja, odeće, kamere, video kaseta i municije sa ranča Bonanza Krik u blizini Santa Fea, gde je Boldvin snimao niskobudžetni film "Rust".

 

Podsetimo, Alekov brat Stiv poručio je putem svog Instagram naloga da se ljudi mole za sve koji su učestvovali u tragediji.

 

"Zamoliću vas da se pomolite večeras. Nema mnogo toga što može da se kaže, osim molim vas, pomolite se za sve one koji su prisustvovali ovom tragičnom događaju, hvala vam."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker