odgovor je još strašniji

Kao da je naslutio tragediju: Stari tvit Aleka Boldvina o SLUČAJNOM UBISTVU zbog kog ćete se NAJEŽITI

1

Na snimanju filma Rust u Nju Meksiku, stradala je direktorka fotografije Halina Hačins nakon što ju je slučajno upucao glumac Alek Boldvin, i to iz pištolja koji je trebalo da bude napunjen "ćorcima"

foto: Instagram
foto: Instagram

Jutros su iz Holivuda stigle strašne vesti ― glumac Alek Boldvin (68) je na snimanju filma Rust slučajno usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins (42), dok je režiser Džoel Souza (48) hospitalizovan zbog povrede, saopštila je policija Santa Fea.


Dok su mediji javljali ove tragične vesti, neko se setio vremena kada je Alek Boldvin bio znatno aktivniji na Tviteru i kada je, podelivši snimak neke policijske akcije, 2017. godine napisao:


Pitam se kakav je osećaj greškom ubiti nekoga...

 

Glumac je tada želeo da kritikuje policajce koji su u Kaliforniji usmrtili jednog civila.

Mislite da ne može gore? Može ― neki tviteraš mu je na to napisao:

 

Ne brini, stiže i tvoje.

Produkcijska kuća Rust Movies Productions LLC objavila je zvanično saopštenje povodom jutrošnje tragedije u kojem stoji:


Očajni smo i duboko saosećamo sa Halininom porodicom i prijateljima.

 

Da sve bude još bizarnije, film Rust, na čijem se snimanju dogodio ovaj incident, bavi se pričom o trinaestogodišnjem dečaku koji je optužen za slučajno ubistvo.


Halina Hačins je helikopterom prevezena u bolnicu Univerziteta u Novom Meksiku, gde je konstatovana smrt. Još uvek nije poznato koliko su teške povrede režisera Souze, koji je trenutno u regionalnom Medicinskom centru "Kristus St. Vinsen".

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Kako piše Variety, do pucnjave je došlo na ranču Bonansa Krik, u blizini Santa Fea

 

Pokušavamo da utvrdimo koja vrsta projektila je korišćena ― rekao je portparol policije Huan Rios.


U toku su razgovori policije s članovima filmske ekipe kako bi se utvrdilo kako je došlo do tragedije. Kako je Rios dodao, kancelarija lokalnog šerifa nije podnela prijave protiv bilo koga u vezi sa pucnjavom.

 

 

makonda-tracker