NEDAVNO SE PORODILA

SVI SE PITAJU ISTO — KAKO?! Glumac i njegova supruga šokirali fotografijom nove bebe šest meseci nakon rođenja prethodne

0

Poznati par u septembru prošle godine dobio je peto zajedničko dete, ali sada se na njihovim fotografijama može videti još jedna beba.

foto: Instagram
foto: Instagram


Glumac Alek Boldvin (63) i njegova supruga Hilarija (38) dobili su tokom proteklih godina petoro dece: Karmen, Rafaela, Leonarda, Romea i Edua, dok holivudska faca ima i ćerku Ajrlend, koju je dobio tokom braka s koleginicom Kim Bejsinger.


Najnoviji član njihove porodice bio je mali Edu, odnosno Eduardo Pao Lukas, koji je na svet došao u septembru 2020 — makar smo tako mislili! Kako sada javljaju američki mediji, par navodno ima još jedno dete.

 


Hilarija je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju za koju je pozirala sa svojom decom, a u krilu joj je usnulo novorođenče. Poznata instruktorka joge opisala je ovu fotografiju brojem sedam, što ukazuje na to da je to sedmo dete u porodici, a svi su zbunjeni kako je to moguće.

 


Naime, Boldvinova supruga porodila se pre samo šest meseci, a u novembru je izjavila da misli da su zbog pandemije završili s donošenjem dece na svet.


Pored kovida, to bi bilo ludo — izjavila je Hilarija.

 

1 / 14 Foto: Profimedia

 

Portparol Boldvinovih nije želeo da otkrije je li beba rođena zahvaljujući surogat majci ili je usvojena.

 

 

 

makonda-tracker