srećni zbog prinove

"NEKO SKUPLJA SATOVE, A MOJA SUPRUGA — BEBE": Otkriveno kako su glumac i njegova žena dobili dvoje dece za pola godine

0

Mnogi su se nedavno iznenadili kada je instruktorka joge i supruga slavnog glumca, koja se porodila u septembru, podelila fotografiju svoje dece među kojima je i jedna tek rođena beba!

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumac Alek Boldvin (63) i njegova supruga Hilarija (38) dobili su tokom proteklih godina petoro dece: Karmen, Rafaela, Leonarda, Romea i Edua, dok holivudska faca ima i ćerku Ajrlend, koju je dobio tokom braka s koleginicom Kim Bejsinger. Međutim, Hilarija je nedavno podelila fotografiju za koju je pozirala sa svojom decom na kojoj se vidi jedno usnulo novorođenče, za koje smo u međuvremenu saznali da se zove Marija Lusija.

 


Hilarija, koja je otvoreno pričala o svoja dva spontana pobačaja, objasnila je jednom prilikom da Alek i ona žele da njihova ćerka ima mlađu sestru, a još uvek nisu objavili zvanično saopštenje o tome kako je Lusija došla na svet, budući da se HIlarija porodila u septembru prošle godine.


U javnosti se spekulisalo da su Boldinovi odabrali surogat majku, a ne usvajanje, a mediji ovih dana pišu o njihovoj porodičnoj situaciji kao da je izvesno da su bebu dobili zahvaljujući mogućnosti surogat majčinstva. Kako je za People istakao izvor blizak porodici, to je samo njihova stvar, kao i pitanje zašto su doneli ovakvu odluku dok je Hilarija bila u drugom stanju.

 


U septembru prošle godine, Alek je tokom gostovanja u emisiji Elen Dedženeres nazvao svoju suprugu "kolekcionarkom beba".


Govorim ljudima da je moja supruga kolekcionarka. Neki ljudi skupljaju automobile, neki satove, neki umetnine. Moja supruga sakuplja bebe.Ona voli bebe — našalio se glumac. — Čim beba napuni tri godine, kad nisu zabavne koliko su bile, pogledamo se i kažemo: "Vreme je za još jednu".
 

 

makonda-tracker