svi su čekali njegovu reakciju

IZMISLILA JE ČITAV SVOJ IDENTITET: Glumac ne živi sa suprugom i decom nakon PREVARE VEKA, a razlog će vas iznenaditi

1

Jedna od najšokatnijih priča o poznatima koje smo nedavno čuli dobija nastavak. Jeste li iznenađeni?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Krajem 2020. odjeknuo je možda i najveći i najbizarniji skandal proteklih godina kada je reč o životima slavnih, kada se ispostavilo da Hilarija Tomas, joga instruktorka koja ne zna kako se na engleskom kaže "krastavac", priča s jakim španskim akcentom i neretko se osvrće na svoj život na Majorci i špansko poreklo... nema nikakve veze sa Španijom!

 

Supruga glumca Aleka Boldvina, koja s njim ima petoro dece, rodila se kao Hilari Hejvord Tomas, u uglednoj bostonskoj porodici i koreni njene porodice toliko su američki da sežu do perioda naseljavanja Amerike od strane Evropljana! Jedino što je povezuje sa Španijom jeste to što su se njeni roditelji preselili na Majorku nakon što su se penzionisali, a ona je tada već imala 27 godina.

 

 

Kad se to pročulo, sve je zanimala reakcija slavnog glumca, koji je stao na stranu svoje supruge, baš kao i njegova ćerka iz prvog braka Ajrlend Boldvin. Zato je sve iznenadilo kada se pročulo da Boldvin trenutno ne stanuje sa suprugom i decom, a mnogi su pomisilili da ne može da joj oprosti što je izmislila čitav svoj identitet. Međutim...

 

 

Alek se svojim obožavaocima obratio na Instagramu i ispričao im da boravi u gostinjskoj kući jer je u karantinu.

 

Tu ostajem kad sam u karantinu. Idem u Njujork da radim i kad se vratim moram da budem u karantinu nekoliko dana. Nije zabavno — rekao je glumac objasnivši da tako štiti porodicu od mogućnosti da im prenese virus korona. — Ne mogu da kontaktiram s njima dok ne izađem iz karantina i opet se testiram — rekao je.

 

1 / 16 Foto: Profimedia

 

 

 
makonda-tracker