paparacima ništa ne promiče

Još od jula se šuška da je u VEZI SA SLAVNIM PEVAČEM: Anđelina Džoli PONOVO uhvaćena sa 15 godina mlađom superzvezdom

0

Nakon što se dva meseca nije pisalo o Anđelini Džoli i slavnom pevaču, tamošnji paparaci ponovo su uspeli da ih ulove zajedno, i to kako odlaze njegovoj kući!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tračevi koji su krenuli još u julu ponovo su aktuelni!

 

Ovog leta je glumica Anđelina Džoli (46) viđena u Los Anđeelsu na večeri s kanadskim pevačem Abelom Tesfajeom, poznatijim kao The Weeknd (31).

Njih dvoje su u poznatom restoranu "Đorđo Baldi" proveli nekoliko sati, a potom ga napustili odvojeno.

 

 

Nekoliko dana kasnije uhvaćeni su ponovo na istom mestu: bili su na istom koncertu, a dok je Vikend uslikan s društvom, Anđelina je bila sa ćerkama Zaharom i Šajlo.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Njih dvoje su nekoliko meseci kasnije ponovo uslikani, i to prilikom izlaska iz restorana. Glumica i pevač uživali su nekoliko sati u italijanskom restoranu u Santi Moniki, a došli su u pratnji telohranitelja i obezbeđenja.

 

Što je još zanimljivije, kasnije su otišli u njegovu luksuznu vilu na Bel Eru.

 

 

Paparaci su uspeli da ih "uhvate" u istom kadru, a šuška se da je ovo između njih definitivno nešto više od prijateljstva.

 

Vikend je, inače, ranije izrazio divljenje prema Anđelinini, budući da u pesmi Party Monster iz 2016. opisuje lepotu devojke iz pesme naglašavajući da ima usne kao Anđelina Džoli.

 

Podsetimo, malo pre nego što je prvi put viđena sa Vikendom, nagađalo se i da je Anđelina podgrejala strasti sa bivšim suprugom Džonijem Li Milerom.

 

 

makonda-tracker