(FOTO)

Anđelina Džoli ju je zavolela na PRVI pogled, Madona je LUDELA za njom: Ovoj ženi je pošlo za rukom da OČARA slavne dive

0

Samo je jednoj japansko-američkoj glumici pošlo za rukom da u sebe zaljubi i Anđelinu Džoli i Madonu. U pitanju je Dženi Šimicu, žena za kojom je Anđelina poludela na prvi pogled, iako je bila zauzeta

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mada Anđelina Džoli iza sebe ima tri braka: sa Džonijem Lijem Milerom, Bilijem Bobom Torntonom i Bredom Pitom, ona nikada nije tajila da je privlače i žene.

 

Međutim, jedna žena ostala je simbol fatalne ljubavi za prelepu glumice. U pitanju je Dženi Šimicu, koju je Džolijeva ludo zavolela devedesetih godina prošlog veka. Upoznala ju je na setu filma Foxfire, a priznala je bez zadrške da se u nju zaljubila čim ju je upoznala.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Godinama su bile u vezi, čak i kada se Anđelina zabavljala sa drugim muškarcima.

 

I samu Anđelinu iznenadile su intenzivne emocije prema japansko-američkog glumici.

 

"Verovatno bih se udala za nju da tada već nisam bila u braku", otkrila je Anđelina u jednom intervjuu.

 

Šimicu je upoznala svoju partnerku Mišel Harper nekoliko nedelja nakon Anđelininog i Bredovog venčanja. Venčale su se 2014. godine. Mada je bila pozvana, Džolijeva se nije pojavila.

 

"Nisam želela da me otprati do oltara ili tako nešto, ali mislila sam da će biti jako kul ako dođe na venčanje jer imamo istoriju", pričala je Šimicu.

 

Međutim, Dženi Šimicu je otkrila sama da je bila fatalna za još jednu slavnu damu. U pitanju je pop kraljica Madona. Šimicu je rekla novinarima kako je bila "tajni poziv za seks".

 

S druge strane, Madona nikad nije htela da otkriva detalje njihovog odnosa, ali više puta su uslikane zajedno.

 

"Plaćala bi mi letove u kojem god delu sveta bila, samo kako bismo spavale zajedno. Bila sam njen seksualni rob", tvrdila je Šimicu.

 

1 / 6 Foto: Instagram

 

 

makonda-tracker