NISU USPELI DA SE SAKRIJU

ŠUŠKALO SE DA MU JE BRED OTEO DEVOJKU: Anđelina Džoli uhvaćena s 15 godina mlađom muzičkom zvezdom! (FOTO)

0

Glumica se navodno viđa s pevačem koji je u poslednjih nekoliko godina jedna od najvećih muzičkih senzacija na svetu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Anđelina Džoli ne prestaje da intrigira svojim ljubavnim životom, pa je nakon druženja s bivšim suprugom u Njujorku i tračeva da Džoni Dep daje sve od sebe da je zavede viđena u Los Anđelesu tokom večere s Abelom Tesfajeom, poznatijim kao The Weeknd! Njih dvoje su u poznatom restoranu "Đorđo Baldi" proveli nekoliko sati, a potom ga napustili odvojeno.


Kako javljaju američki mediji, glumica je bila vrlo elegantna u svilenoj haljini crne boje, dok je reper i pevač bio ležernije odeven.

 

Anđelina Džoli, The Weeknd, Vikend
foto: Profimedia

Izvor blizak muzičaru istakao je da su se sastali iz poslovnih razloga.


On je definitivno fokusiran na ulazak u filmsku industriju — rekao je neimenovani izvor. — Glumiće u novoj seriji HBO-a.

 

Anđelina Džoli, The Weeknd, Vikend
foto: Profimedia

Izvor je dodao da je očigledno da Džolijeva i The Weeknd nisu imali nameru da se kriju, ali paparacima nije promaklo da su izašli odvojeno kako ne bi bili fotografisani zajedno.


On je, inače, ranije izrazio divljenje prema Anđelininoj lepoti, budući da u pesmi Party Monster iz 2016. opisuje lepotu devojke iz pesme naglašavajući da ima usne kao Anđelina Džoli.

 

1 / 10 Foto: Tiziana FABI / AFP / Profimedia


Ovo nije prvi put da se istovremeno pominju The Weeknd i slavna glumica, budući da se pre nekoliko godina spekulisalo da je Anđelina tražila razvod nakon što je videla fotografiju na kojoj Bred Pit ćaska sa Selenom Gomez, s kojom je The Weeknd bio u vezi pre toga.

 


 

makonda-tracker