baš po njenom ukusu

Eterično, nesvakidašnje, elegantno! Anđelina Džoli u očaravajućem KAFTANU hipnotisala Veneciju

3

Holivudska lepotica pojavila se u Evropi u haljini u kakvoj teško da možemo da zamislimo bilo koga osim nje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka glumica Anđelina Džoli ovih dana boravi u Veneciji, gde je viđena kako posećuje prestižne restorane i izložbu čuvenog umetnika Brusa Nojmana, a za ulice italijanskog grada čuvala je jedno od svojih neobičnijih izdanja.


Anđelina je poznata po svojim maksi-haljinama i lepršavim odevnim kombinacijama, kao i po tome što njenim garderoberom dominiraju crna i siva odeća, a stil koji su ovih dana videli Venecijanci i turisti u prelepom gradu nesumnjivo spaja obe ove stavke. Glumica je, naime, pre nekoliko dana fotografisana u šik kaftanu do poda koji joj pruža pomalo eteričan izgled i bez sumnje je sjajan izbor za vreo letnji dan na Jadranu.


Anđelina se opredelila za sivi model do sredine podlaktice, odakle pada do poda, a krasi ga V-izrez. Reč je o haljini s potisom italijanskog brenda Brunello Cucinelli, koji je Džolijeva kombinovala sa crnom torbicom modne kuće Saint Laurent, a sve je začinila crnom zaštitnom maskom i sićušnim minđušama i efektnim prstenom.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Glumica je uz to, pomalo iznenađujuće, ponela svetlobraon sandale, a kada se ukrcala na brodić kojim se uputila na večeru skinula je masku i pokazala širok osmeh svom društvu dok se udaljavala od paparaca...

 

 

makonda-tracker