anketa

Veza Džej Lo i Bena Afleka — PRAVA LJUBAV ili MARKETINŠKI POTEZ? 4 stvari koje ukazuju da je možda sve GLUMA ZA PAPARACE

2

Toliko je svetu u ovom trenutku potrebna ljubavna priča s hepiendom, moderna bajka i nada da ne postoji nemoguće da smo se svi zaleteli sa uzdisanjem nad pomirenjem Džej Lo i Bena Afleka. Ipak, postoje sitnice zbog kojih nije nemoguće da je svaki detalj pažljivo isplaniran...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek, najpopularniji i najlepši par na svetu u periodu od 2002. do 2004. godine je bez ikakve sumnje par o kom se najviše priča ove godine i iz dana u dan mame uzdahe milionima ljudi širom sveta. Ipak, da li je sve tako kako izgleda?

 

Postoji najmanje četiri razloga da sumnjamo da nam se "Benifer" stvarno vratila!

 

  • Dženifer je ponižena tokom veze s Aleksom Rodrigezom

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Nakon četiri godine ljubavi i dve godine veridbe, latino diva i nekadašnji bejzbol igrač raskinuli su nakon nekoliko meseci spekulacija da im ne cvetaju ruže. Pisalo se da je Aleks prevario slavnu i neverovatnu Džej Lo s polupoznatom lepoticom iz jednog američkog rijalitija, a i pre nekoliko godina se pisalo da se dopisivao s jednim transrodnim modelom. Izvor blizak pevačici kaže da "Dženifer mrzi i samu pomisao da joj se neko smeje" i da je "Aleks napisao smrtnu presudu njihovoj vezi kad je pomislio da flertuje s drugom".

 

Pored toga, navodno je Dženifer imala osećaj da je Aleks iskorišćava zbog slave.


Vreme koje su proveli zajedno nije bilo ni nalik bajci koju su predstavljali svetu. Aleks je bio zaljubljeniji u ideju o njih dvoje kao paru nego što ga je zanimala sama veza — ističe neimenovani izvor.


Navodno je Džej Lo vremenom uvidela da njegova osećanja nisu snažna koliko je mislila.


Kad su kamere bile uključene, Aleks je bio partner koji je obožavao Džen. Ali kada su bili sami nije se ponašao kao ta osoba — kaže drugi izvor. — Iskra je bledela jer je delovalo kao da je Aleks zainteresovan više za šoubiznis nego za romantičnu stranu njihove veze.


Pevačica i glumica nije navikla da bude iskorišćavana i ponižena na ovaj način i maltene od početka karijere je prate samo izuzetna reputacija i obožavanje, pa američki mediji ističu da bi to mogao biti razlog zašto se nakon raskida od Rodrigeza nije pritajila i izolovala od javnosti već brže-bolje izašla s Benom Aflekom.

 

  • Ni Benov imidž nije sjajan

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Proteklih nekoliko godina Ben Aflek je samo senka zvezde koja je bio godinama. Od zgodnog glumca preko zvezde tabloidne štampe i muškarca koji je osvajao srca najvećih holivudskih lepotica pa sve do zamišljenog producenta i režisera koji osvaja Oskara, on je godinama bio jedan od najcenjenijih i najpopularnijih u Holivudu. Ipak, u poslednje vreme se često smatra primerom krize srednjih godina: prevario je suprugu Dženifer Garner s dadiljom njihove dece, lečio od alkoholizma, poznato je da je strastveni kockar, a potom je bio u vezi s mnogo mlađom Anom de Armas.

 


Dok se još pisalo o tome kako ga je mlada glumica ostavila, usledio je skandal: tiktoketka Nivin Džej podelila je snimak koji joj je Aflek poslao da bi je pitao zašto ga je otpratila na aplikaciji za upoznavanje Raya. Snimak je brzo postao viralan i mnogi su ga ocenili kao uznemirujući jer se Aflek potrudio da pronađe tu devojku na Instagramu i snimio se kako je pita zašto ga više ne prati.


Zbog svega toga, njegovoj reputaciji definitivno treba malo "popravljanja", a gde ćete bolje od veze sa Dženifer Lopez?

 

  • Njihove fotografije izgledaju kao rekonstrukcija Dženiferinog spota

 

Ne samo što se par čiju je vezu prvi put uništila pažnja medija ne krije od javnosti 17 godina kasnije nego njihove fotografije izgledaju kao da vode svoje lične fotografe da ih slikaju dok se maze, ljube, večeraju...


Zbog velike pažnje medija u vezi s našim venčanjem, odlučili smo da ga odložimo — naveli su Džej Lo i Ben Aflek u zajedničkom saopštenju u septembru 2003, samo nekoliko dana pre zakazane romantične proslave ljubavi u Santa Barbari. — Kad smo počeli ozbiljno da razmatramo da unajmimo tri "lažne mlade" za tri različite lokacije, shvatili smo da je sve pošlo naopako.


Džej Lo je svojevremeno istakla da je njihova veza imala nesreću da se dogodi u vreme rađanja tabloida.


Ipak, to iskustvo nisu iskoristili da se danas bolje kriju već ih viđamo kako šetaju, izlaze u restorane, Džej Lo šeta noseći ogrlicu na kojoj piše Ben, on nosi sat koji mu je poklonila 2002. godine, viđeni su kako leškare na jahti u pozi u kojoj se pojavljuju u njenom spotu za pesmu Jenny From the Block. Štaviše, njihove nove paparaco fotografije kadrirane su tako da izgledaju baš kao u spotu, a Dženifer čak ima i identičnu firizuru u nekim situacijama. Zbog svega toga, pojavila se čak i teorija da Ben i Džej Lo uopšte nisu u vezi već snimaju novu verziju kultnog spota.

 

  • Sve se odvija prebrzo da bi bilo stvarno

 

1 / 8 Foto: Twitter


Samo nekoliko nedelja nakon što je postalo jasno da su Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovo par, latino diva je s decom rešila da se iz Majamija preseli u Los Anđeles kako bi mu bila bliže. Spekuliše se da će možda živeti zajedno, a već se pisalo i o tome da glumac sprema verenički prsten.


Aflek je navodno zamolio Dženiferinu majku Gvadalupe da se pojavi u jednom njegovom novom filmu, prisustvovao je proslavi rođendana njene rođene sestre Linde, na kojoj je bila cela porodica Lopez i pevačicin bivši muž Mark Entoni.


Da li je baš tako lako nastaviti gde si stao pre 17 godina, pitaju se mnogi, ili je par sklopio vrlo detaljan ugovor?

 


U svakom slučaju, ljubav Dženifer Lopez i Bena Afleka bez sumnje je vest godine kada su rubrike o poznatima u pitanju. Njihova veza sve nas podseća na neki bezbrižniji period, budi nostalgiju, a mnogima vraća veru da možda ipak nije zauvek stavljena tačka na neku ljubavnu priču koje se i danas sete sa smeškom i žaljenjem. PR ili ne, oni izgledaju zaista, zaista srećno, pa ne bi bilo iznenađenje ni da su u stvarnoj vezi koju iskorišćavaju i u marketinške svrhe — ili prosto ne mogu da odole da se ne našale na račun paparaca! Šta god da je slučaj, mi navijamo za njih!

 

 

makonda-tracker