on je pravi

IMA NEŠTO ŠTO JE FALILO ALEKSU: Evo zašto Dženifer Lopez uživa u zagrljaju Bena Afleka tako brzo nakon raskida veridbe

0

Kako pišu američki mediji, nakon što su neko vreme tvrdili da su samo prijatelji, latino diva i holivudski glumac svima pričaju da su u vezi, a jednu stvar pevačica posebno ceni kod svog dragog

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što su se mesec i po dana viđali i tvrdili da samo provode vreme zajedno da bi videli ima li između njih još uvek iskri, pevačica i glumica Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek navodno su priznali da su par!


Kad su ponovo stupili u kontakt, morali su da vide postoji li i dalje iskra jer ne prošlo mnogo vremena. Postoji i oboje uživaju — istakao je izvor blizak paru.


Kako je on dodao, Benifer ne zaboravlja prošlost. Par je bio veren i rastao se pre 17 godina, a sada otvoreno pričaju o tom periodu.

 


Razgovarali su o prošlosti i o tome zašto im nije uspelo. Oboje sada polažu nade u svoju vezu i trude se. Oboje su sazreli i sve teče lagano — objasnio je neimenovani izvor.


Pre nekoliko dana, pisalo se da je Džej Lo ostavila Aleksa Rodrigeza, s kojim je bila četiri godine u vezi, odnosno verena dve godine, zato što se prema njoj ponašao drastično drugačije kada ih ne prate paparaci i, navodno, uživao je u pažnji medija koju je dobio zbog veze s latino zvezdom.

 

1 / 11 Foto: Profimedia


Aleks je bio zaljubljeniji u ideju o njih dvoje kao paru nego što ga je zanimala sama veza — istakao je anomimni izvor magazina OK! i dodao da je Rodrigez bio zainteresovan za šoubiznis i nije se ponašao kao brižni partner koji obožava Džej Lo u trenucima kada ih niko ne gleda. Štaviše, američki mediji pisali su da je bivši sportista samo iskorišćavao Dženifer da bi se pisalo o njemu.


S Benom Aflekom je drugačije, a pevačica mu, kaže izvor ET-a, veruje. Ben je tradicionalniji, pritajeniji, drži do svojih vrednosti.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Sviđa joj se što s njim može da ide na sastanke i zabavlja se. Misli i da je Ben vrlo inteligentan i dobar uticaj — zakljčio je izvor.


Magazin People pisao je da par, koji živi na različitim obalama — Džej Lo je u Majamiju, dok Ben stanuje u Los Anđelesu — planira da provede leto zajedno i da će dosta putovati zajedno.

 


 

makonda-tracker