(FOTO)

Dok ona letuje sa Benom Aflekom: Aleks Rodrigez suptilnim potezom pokazao da i dalje razmišlja o Dženifer Lopez

0

Čini se da nema povratka za Aleksa Rodrigeza i Dženifer Lopez! Ona uživa u obnovljenoj vezi sa Benom Aflekom, on putuje i provodi se, ali izgleda da je ostao neki stari žar...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je okružen damama koje jedva čekaju da zauzmu njeno mesto, čini se da bivši verenik Džej Lo Aleks Rodrigez i dalje misli na slavnu divu. Doduše, čini se uzalud, jer ona uživa u obnovljenoj vezi sa Benom Aflekom.

 

45-godišnji bivši igrač Jenkija nije javno čestitao 52. rođendan svojoj bivšoj dragoj, što ne čudi, s obzirom na to da joj više nije ni na mapi. Rođendan je proslavila u društvu Afleka, na jahti, krstareći Evropom.

 

 

Ipak, definitivno nije zaboravio na nju. Rodrigez je lajkovao Instagram objavu Dženiferine sestre Linde Lopez.

 

Linda je objavila selfi fotografiju sa Džej Lo, starijom sestrom, i napisala joj emotivnu čestitku.

 

"Ne mogu da verujem ponekad koliko sam bila srećna da Bog u moj život stavi takvu jednu lepu dušu. Želim ti najbolji rođendan do sada", pisala je Linda, a Aleks je lajkovao celu objavu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lynda Lopez (@lyndalopez08)

 

Još interesantnije, ni Rodrigez nije bio daleko od Dženifer dok je slavila. Oboje su, u 4 dana razmaka, boravili na luksuznim jahtama u Sen Tropeu!

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Rodrigezu su društvo pravili prijatelji u Sen Tropeu, uključujući voditeljku Melani Kolins, za koju se šuška da je uplovila u romansu s Aleksom, s obzirom na to da su uslikani na francuskoj rivijeri. Međutim, par tvrdi da su samo prijatelji.

 

 

S druge strane, dok Aleks prati šta Dženifer radi, ona ne ispušta Bena iz zagrljaja. Baš na svoj rođendan objavila je fotografiju na kojoj se ljubi sa Benom, čime je i zvanično potvrdila ono što čitav svet zna - ponovo se obožavaju. A možda nikad nisu ni prestali!

 

1 / 8 Foto: Twitter

 

makonda-tracker