Jesu li vam poznati ovi prizori?

Kao da smo prošli kroz VREMEPLOV: Dve fotografije Džej Lo i Bena Afleka koje će učiniti da se NAJEŽITE

0

Latino diva Dženifer Lopez i glumac i njen stari-novi dečko više se ne kriju, a sada su izgleda odlučili da nas malo nasmeju

foto: Twitter
foto: Twitter

Zlatni holivudski par s početka dvehiljaditih privlačio je mnogo pažnje medija i publika pre više od 17 godina, a pomama za vezom Dženifer Lopez (52) i Bena Afleka (48) ni danas nije ništa manja!


Kada su prvi put bili u vezi — od 2002. do 2004. godine — paparaci su u toj meri proganjali poznati par da su se oni osvrnuli na to u Dženiferinom spotu za pesmu Jenny From the Block, u kojem vidimo scenu u kojoj ih fotoreporteri fotografišu dok se opuštaju na jahti. Džej Lo Leži na stomaku, dok Ben Aflek mazi njenu zadnjicu, a sada je — verovatno ne slučajno — uslikan baš ovakav prizor!


Par je ovih dana boravio na luksuznoj jahti, na kojoj je pevačica i glumica proslavila 52. rođendan, a paparaci su ovekovečili trenutak kada su Ben i Džej Lo bili u položaju kao u čuvenoj sceni u spotu.
 

Ako pitate fanove popularnog para, ništa lepše nisu mogli da im prirede! Bez obzira na to da li su im samo dragi oni kao umetnici ili zato što obožavaoce njihova veza podseća na neke bezbrižnije dane, čini se da ceo svet navija za Dženifer i Bena!

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

 

 

 

makonda-tracker