nerazdvojni

NEŽNI ZAGRLJAJ koji smo čekali predugo: Džej Lo i Ben Aflek PRVI PUT od pomirenja pozirali za Instagram

0


Latino diva Dženifer Lopez i poznati glumac Ben Aflek konačno su svoju sreću pokazali i na društvenim mrežama

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Pevačica i glumica Dženifer Lopez spada u zvezde koje su vrlo aktivne na društvenim mrežama, pa na njenim profilima na Instagramu i Tviteru možemo da vidimo kako latino diva provodi vreme sa svojom porodicom, prijateljima, pored toga što promoviše nove projekte.

 

U prošlosti je Džej Lo na Instagramu delila i tople trenutke s bivšim verenikom Aleksom Rodrigezom (za kog se šuška da ovih dana flertuje s još jednom superpoznatom lepoticom!), pa su se mnogi pitali kada ćemo na njenom profilu videti njenog starog-novog dečka Bena Afleka.

 

Dženifer još uvek nije podelila njegovu fotografiju, niti je on njenu, ali smo ih videli zajedno na Instagramu — sve do danas! Naime, glumica Lea Remini napunila je sredinom juna 51 godinu i tim povodom je organizovala glamuroznu proslavu za prijatelje, a sada je rešila da podeli delić atmosfere. Ona je, naime, podelila snimak u kom vidimo kompilaciju najlepših fotografija sa slavlja, a na jednoj od njih je Lea zagrljena s Benom Aflekom i Dženifer Lopez!

 

Ben Aflek, Dženifer Lopez, Lea Remini
foto: Instagram

Želela sam da podelim mali snimak s mog rođendana s vama jer mi pružate mnogo ljubavi za rođendan, ali i svakog drugog dana — napisala je Reminijeva u opisu. — Smatram da imam najbolju podršku na društvenim mrežama. Takođe, želela bih da se zahvalim svojoj porodici i prijateljima što su došli i slavili sa mnom na tako poseban način.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leah Remini (@leahremini)


Ben Aflek i Džej Lo pomirili su se krajem aprila, čak 17 godina nakon što su raskinuli veridbu.

 

 

makonda-tracker