NEPONOVLJIV

NE ZOVE SE BRED, SAMO ZBOG ANĐELINE JE PRIHVATIO ULOGU SMITA: 10 zanimljivosti o Bredu Pitu koje sigurno niste znali

0

Jedna od živih legendi Holivuda danas slavi 57. rođendan, pa smo tim povodom potražili neke zanimljive činjenice o njemu.

Drži do svojih principa

 

1 / 8 Foto: HECTOR MATA Profimedia

 

Bred Pit je 2001. godine tužio kompaniju Damiani International, koja je izradila verenički prsten za njegovu tadašnju suprugu Dženifer Aniston. Kako je glumac objasnio, on je sam dizajnirao ovaj prsten i trebalo je da ostane unikat, ali je kompanija nastavila da ga pravi i čak ga reklamirala koristeći imena slavnog para.

 

 

Sam je zamolio Gaja Ričija da ga angažuje

 

foto: Profimedia

Nakon što je odgledao film Dve čađave dvocevke, Bred je bio toliko oduševljen režijom slavnog Britanca da ga je zamolio da mu da neku ulogu u svom sledećem filmu. Ipak, nikako mu nije polazilo za rukom da savlada engleski akcenat, pa mu je Gaj Riči dao ulogu Mikija, irskog boksera, u filmu Sneč.

 

Rođen je da bude Ahil

 

foto: Profimedia

Dok je 2003. godine snimao film Troja, u kojem je igrao lik legendarnog Ahila, Bred Pit je — pokidao Ahilovu tetivu!

 

Ne želi da bude u centru pažnje

 

foto: Profimedia

Bred Pit je veliki fan TV serije Jackass u kojoj se izvode razne urnebesne i prilično nesvakidašnje šale, pa je zamolio ekipu koja stoji iza nje da bude deo jednog skeča. Odlučio je da se pojavi maskiran u majmuna jer nije želeo da ga prepoznaju i da nešto u šta veliki tim ljudi ulaže toliko truda postane samo skeč u kojem se pojavio Bred Pit.

 

Veoma je posvećen svojim ulogama

 

foto: Profimedia

Za potrebe snimanja filma Borilački klub, Bred je otišao zubaru da mu stvarno okrnji jedan od prednjih zuba iako to nije morao da uradi! Nakon što je okonačno snimanje, uspeo je da nadogradi deo koji je nedostajao.

 

 

makonda-tracker