neverovatna žena

UMALO DA POSTANE NEŠTO SASVIM DRUGAČIJE, DETE JE DOBILA KAO TINEJDŽERKA: Sve što niste znali o Sofiji Vergari!

0

Na dan kada jedna od zvanično najlepših žena na planeti proslavlja48. rođendan, otkrivamo vam nekoliko zanimljivosti o njenom životu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuvena Kolumbijka godinama osvaja svet svojom lepotom i neposrednošću, a otkako je zaigrala u seriji Modern family još je popularnija!


Proteklih godina privlači pažnju i svojim brakom s mlađim kolegom Džoom Manganijelom i poznata je kao neko ko je pred kamerama i u intervjuima opušten i nema šta da krije. Ipak, postoje neke zanimljive činjenice o njoj koje su vam možda promakle...

 


Zapravo je — plavuša

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Upoznali smo je kao brinetu i proteklih godina je viđali s različitim nijansama i frizurama tamnije boje, ali je Sofija Vergara zapravo plavokosa. Navodno je rešila ima nešto tamniju kosu kako bi se uklopila u holivudsko viđenje Latinoamerikanki i dobijala više uloga, što joj je i pošlo za rukom.


Postala je mama u tinejdžerskim godinama

 

foto: Profimedia

Sofija Vergara prvi put se udala u 18. godini, a svog sina Manola rodila već sledeće godine! Ovaj brak nije potrajao, ali je glumica u njemu dobila svoje do danas jedino dete i, kako često ističe, najveću radost.


Umalo da postane zubarka

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Lepu Kolumbijku delila su samo dva semestra od diplome stomatologa u Kolumbiji u trenutku kada je dobila posao voditeljke i bila prinuđena da prekine školovanje.


Pobedila je rak

 

foto: Profimedia

Vergari je 2000. godine dijagnostikovan kancer štitne žlezde, koji je ubrzo pobedila, a danas neretko priča o ovoj teškoj situaciji i pokušava da podigne svest na rano otkrivanje bolesti.


Bila je u vezi s Tomom Kruzom

 

foto: Profimedia

Među lepoticama koje su pale na šarm čuvenog glumca je i Sofija Vergara, koja se s Kruzom viđala 2005. godine.


Prve glumačke korake napravila je u sapunici

 

foto: Profimedia

Nakon što se okušala kao voditeljka i započela snimanje jedne veoma uspešne emisije o putovanjima, Sofija Vergara odlučila je da započne glumačku karijeru, a prvu ulogu dobila je u kolumbijskoj sapunici "Akapulko, telo i duša".
 

 

makonda-tracker