verovali ili ne!

ČEKAO JE 9 MESECI I UVELIKO SU BILI VERENI! Dženifer Aniston priredila je Bredu nešto što mu se NIKAD ranije nije desilo

0

Već nakon drugog sastanka, tada najprivlačniji glumac na svetu i jedno od omiljenih TV lica znali su da su pronašli pravu ljubav.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekada omiljeni par Holivuda upoznao se 1988. godine, a sastanak su organizovali njihovi agenti. Kako je Dženifer jednom prilikom otkrila, oboje su odmah shvatili da su pronašli nešto posebno i vrlo brzo započeli zajednički život.


Bilo je to malo ljubavno gnezdo – rekla je glumica jednom prilikom za Vanity fair i otkrila da su već nakon drugog sastanka uživali sklupčani na kauču i naručivali hranu. Bilo je kao da su zajedno godinama.

 

To je bio onaj osećaj kada jednostavno znaš. Osećate se kao da sedite s drugarom. Bilo je to kao nešto što vam je već poznato. Jednostavno je bilo suđeno – prisećala se Anistonova pre mnogo godina, dok je još trajala njihova ljubav.


Već nakon pet meseci, Bred Pit ju je zaprosio, ona je pristala, a tajnu su krili i od najbližih.


Bilo je to jako zabavno, to je bila naša tajna – rekla je Dženifer.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Ipak, činjenica da se nisu razdvajali i da su se tako brzo verili ne podrazumeva da Dženifer i Bred nisu skidali ruke jedno s drugog. Naprotiv, glumac je navodno čekao devet meseci da se Dženifer i on konačno prepuste strastima među čaršavima!


To je bilo najmudrije što je Dženifer mogla da uradi. Zamislite da kažete Bredu Pitu da mora da čeka seks! – izjavio je jednom prilikom neimenovani izvor blizak glumici.


Navodno je do toga došlo tek pet meseci pre njihovog venčanja, na Dan zaljubljenih 1999, kada su otišli u Akapulko na romantični vikend.


Bila mu je neodoljiva – rekao je pre nekoliko godina medijima jedan Bredov prijatelj.


Njihova ljubav trajala je do 2005. godine, kada je Pit na snimanju filma „Gospodin i gospođa Smit“ upoznao Anđelinu Džoli i otpočeo vezu s njom. Nedavno su otkriveni detalji o tome kako je Džolijeva na setu zavodila tada zvanično najprivlačnijeg muškarca na svetu, a više o tome pročitajte OVDE.

 

 

makonda-tracker