na sve je spremna zbog dece

BILA JE SPREMNA ZA RAZVOD, ALI DAĆE MU JOŠ JEDNU ŠANSU! Evo kako će Kim i Kanje pokušati da spasu brak posle skandala

0


Već neko vreme se spekuliše hoće li se rijaliti zvezda i reper razvesti, a sudeći po izvorima bliskim paru — pružiće svojoj ljubavi priliku

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako je odrasla u velikoj porodici, Kim Kardašijan je uvek želela mnogo dece i stabilan brak. Ovo prvo je dobila s reperom Kanjeom Vestom, dok drugo ne ide tako lako kako su mislili da će biti. Par se i dalje ludo voli, ali Kardašijanovoj je sve teže da se nosi s incidentima koje joj suprug priređuje u javnosti.

 

Nakon što je nedavno Kanje na svom prvom političkom skupu održao govor u kojem je pričao o njihovoj intimi i potom nastavio tiradu na Tviteru, a više o tome možete pročitati OVDE, mnogi su očekivali da će Kim podneti zahtev za razvod, ali starleta mu je javno pružila podršku zbog njegove borbe s bipolarnim poremećajem. Ipak, činjenica je da im ne cvetaju ruže... Nedavno su uslikani kako se raspravljaju u automobilu u Vajomingu, gde je rijaliti zvezda posetila supruga i bilo je očigledno da sve vreme plače.


Ona oseća da nije doprla do njega u potpunosti tokom tog njihovog susreta. Pre puta, bila je spremna da okonča njihov brak, ali Kanje je shvatio njenu zabrinutost i dao joj obećanje. Razvod je za Kim još uvek poslednja stepenica do koje još nije stigla — rekao je izvor blizak paru.

 

1 / 14 Foto: Profimedia


On je otkrio da je Kanje predložio supruzi da zajedno otputuju negde s decom kako bi se posvetili svom odnosu, a Kim je pristala.


Ona želi da uradi sve što može kako bi spasila brak iako je sve prilično komplikovano. Kim želi da on potraži pomoć, a Kanje za to još uvek nije spreman. I sama je svesna da možda neće uspeti da spasu brak, ali je spremna da se potrudi zbog njihove dece — ističe izvor.


Par ima četvoro dece: ćerke Nort i Šikago i sinove Psalma i Sejnta.

 

 


 

makonda-tracker