(ne)obična ljubavna priča

GOVORILI SU MU DA ĆE GA TA LJUBAV UNIŠTITI: Kim i Kanje su 10 godina bili prijatelji, a onda se desio POTPUNI preokret

0

Proteklih dana, Amerikanci bruje o odnosu kontroverznog repera i rijaliti zvezde nakon niza incidenata

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok svet spekuliše hoće li se Kim Kardašijan razvesti od Kanjea Vesta, ona je izdala saopštenje koje je posramilo sve koji su ismevali njenog supruga.


Nakon što je reper u toku govora kojim je započeo svoju kampanju za predesnika Amerike otkrio detalje o njihovoj privatnosti, a potom na Tviteru otkrio skandalozne detalje o njihovom braku i porodici — poput toga da misli da ga je Kim prevarila s njegovim poznatim kolegom, da je njena majka prodala novinarima Kimin čuveni snimak seksa, da supruga i tašta žele da ga odvedu u bolnicu "zaključaju" — oglasila je i Kardašijanova. Žena koja je često osporavana i ismevana izdala je saopštenje za javnost koje sadrži sve ono što je izostalo kod onih koji su se podsmevali njenom suprugu: zrelost, podršku, razumevanje.

 


Kao što mnogi od vas znaju, Kanje ima bipolarni poremećaj. Svako ko ima ili je imao takvu voljenu osobu u životu, zna koliko je to komplikovano i bolno da se shvati. On je sjajna, ali komplikovana osoba čije se reči ponekad ne podudaraju s njegovim namerama — napisala je Kim u emotivnom saopštenju.


Kako je uopšte počela njena priča s jednim od najkontroverznijih repera današnjice?


Nakon nekoliko ljubavnih krahova najpoznatije televizijske zvezde na svetu, svi su verovali da Kim Kardašijan jednostavno nema sreće u ljubavi. Ipak, ispostavilo se da su niz loših veza i dva propala braka iskustvo koje je popularna lepotica morala da doživi da bi spremno dočekala ljubav svog života. Ona se pojavila u obliku jednog od najpopularnijih repera na svetu u tom trenutku. Kanje Vest bio je na vrhuncu slave, nizao hit za hitom, nije imao nijedan album koji je naišao na loš prijem. I onda se zaljubio.

 

1 / 18 Foto: Profimedia

 

Svu su mu govorili "Ne možeš da budeš s njom, ona je rijaliti zvezda. Potopiće ti karijeru!" ― otkrio je izvor blizak reperu. ― On je samo odgovarao: "Ali ja je volim. Baš me briga."


Par koji se na večnu ljubav zakleo 2014. godine danas ima četvoro dece: Nort, Sejnta, Šikago i Psalma i uživa u srećnom braku. To je nešto što nisu mogli ni da zamisle da će doživeti jedno pored drugog 2002. godine, kada su se prvi put sreli.


U dokumentarnom filmu True Hollywood Story, a koji se bavi Kiminim putem do zvezda, Kardašijanova (38) je ispričala:


Upoznala sam se Kanjeom 2002. Pitao je sve ko sam ja i uvek su mu govorili: Ona ima dečka. Uvek smo se nekako povezivali i ulazili jedno drugom u život. Onda me je jednom pozvao u Pariz na njegovu modnu reviju i tada se to dogodilo. Tada smo započeli vezu. Mislila sam: "S*anje, zašto se ovo nije desilo ranije?" Bilo je baš kako treba.

 

Kanje Vest (42) prisetio se magnetske privlačnosti koju je osećao.

 

Svaki put kad sam bio u njenoj blizini ili je video, osećao sam magnetsku privlačnost prema ovoj sili energije. Bila je dobra, čista, srećna, puna ljubavi, hrabra, odvažna, jaka ― izjavio je Kanje u ovom dokumentarnom filmu.

 

Kao što danas vidimo, Kim Kardašijan ne samo što nije uništila karijeru i imidž Kanje Vesta, već je cela porodica Kardašijan (a s njom i porodica Džener) još uglednija i ne postoji prestižni holivudskog događaja koji ne dobija na važnosti ako Kim odluči da se pojavi na njemu. S Kanjeom ili bez njega!

 

Hoćemo li je i u budućnosti viđati s Vestom? Mi navijamo za njih.

 

 

 

makonda-tracker