USREd svađe

NIJE MOGLA DA OBUZDA SUZE: Paparaci uhvatili Kim i Kanjea zajedno prvi put nakon skandala — i bilo je BURNO

0

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu pružila je javnu podršku suprugu zbog njegovog duševnog stanja nakon incidenta prošle nedelje, ali daleko od toga da je među njima sve idealno sudeći po ovim fotografijama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U proteklom periodu Kanje Vest je boravio na jednom ranču u Vajomingu, gde provodi vreme u društvu prijatelja, a kako javljaju američki mediji, tamo ga je posetila supruga Kim Kardašijan.


U svetlu njihovih nedavnih problema, bilo je očekivano da ovaj susret neće biti među njihovim najprijatnijima, a paparaci su uspeli da uslikaju poznati par u automobilu tokom njihovog povratka iz jednog restorana brze hrane. Na fotografijama koje su tom prilikom nastale, Kim je uplakala i jasno je da su Vestovi uhvaćeni usred žučne rasprave.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Podsetimo, nakon što je na svom prvom političkom skupu u okviru kampanje za predsednika Amerike reper i dizajner Kanje Vest pričao o svojoj privatnosti i o tome kako je njegova supruga Kim Kardašijan navodno umalo abortirala u svojoj prvoj trudnoći, ali i plakao i dao neke bizarne izjave, drama se prelila na društvenu mrežu Tviter.

 

Vest je u tvitovima koje je kasnije obrisao taštu Kris Džener nazvao Kris Džong-Un, aludirajući na severnokorejskog diktatora, zabranio joj da viđa četvoro dece koju on ima s njenom ćerkom Kim, otkrio da veruje da je supruga "prešla granicu" s reperom Mikom Milom, da žele da odvedu u bolnicu i zaključaju, da je Kris Džener prodala medijima snimak seksa Kim Kardašijan, da ju je naterala da se fotografiše naga za Plejboj...


Nakon ove tirade, oglasila se Kim Kardašijan, koja je podsetila na Vestove probleme.

 

1 / 10 Foto: Profimedia


Kao što mnogi od vas znaju, Kanje ima bipolarni poremećaj. Svako ko ima ili je imao takvu voljenu osobu u životu, zna koliko je to komplikovano i bolno da se shvati. On je sjajna, ali komplikovana osoba čije se reči ponekad ne podudaraju s njegovim namerama — istakla je ona, između ostalog.


Nakon ovog saopštenja Kardašijanove, Kanje joj se javno izvinio i zahvalio na podršci koju mu uvek pruža.
 

 

makonda-tracker