ništa slično nismo videli

NAJČEŠĆA REAKCIJA BILA JE "KIM, VODI GA KUĆI!" Kanje Vest započeo kampanju ŠOKANTNIM govorom, suzama, strahom od razvoda

0

Pričao je o planovima da Kim Kardašijan abortira dok je nosila njihovo prvo dete, plakao, saradnici su ga napuštali usred govora...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznati reper i dizajner Kanje Vest održao je prvi skup u okviru svoje kampanje za predsednika Amerike i to je verovatno najčudniji predizborni događaj koji smo do sad videli.


Nakon što se godinama spekulisalo da Kanje Vest planira da se kandiduje za predsednika Sjedinjenih Američkih Država, on je to nedavno potvrdio, a sinoć je u Čarlstonu, u Južnoj Karolini, održana i njegova prva predizborna aktivnost i kampanja je zvanično počela.

 

Hiljade ljudi širom sveta pratile su na društvenim mrežama uživo prenos ovog skupa, koji bi se, u najmanju ruku, mogao okarakterisati kao nesvakidašnji. Kanje je, naime, pričao o teologiji, beskućništvu, uticaju velikih korporacija, rasizmu, ali se vodio i debatu s okupljenima na temu abortusa. Štaviše, on je išao tako daleko da je pričao o svom privatnom životu i namerama da njegova supruga Kim Kardašijan abortira kad je nosila njihovu ćerku Nort.

 

Vodio sam reperski način života. Sedeo sam u Parizu, u svojim kožnim pantalonama... Držao sam laptom i imao kreativne ideje. I ekran je postao crno-beo i Bog mi je rekao: "Ako s****š moju viziju, ja ću s*****i tvoju. Zato sam pozvao svoju suprugu i rekao: "Imaćemo ovu bebu". Rekao sam joj da ćemo zadržati to dete... Čak i ako se moja supruga razvede od mene nakon ovog govora, ona je donela na svet Nort kad ja to nisam želeo. Ona je stajala i štitila to dete — rekao je, između ostalog, Vest.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


On je zaplakao dok je pričao o svom ocu i rekao da je on želeo da Kanjeova majka abortira, ali je ona bila odlučna da ga rodi i spasila mu život.


Nekolicina njegovih saradnika izgledala je zbunjeno govorom i na snimcima se može videti kako neki od njih odlaze usred govora, a dok je još trajao prenos govora Tviter su preplavile poruke Kanjeovih obožavalaca da ode u Čarlston i odvede supruga kući. Neki, međutim, idu tako daleko da krive upravo rijaliti zvezdu i njenu porodicu za Kanjeovo sve čudnije ponašanje i javne nastupe.


Kanje se obratio predstavnicima medija i dodao da je svestan kakav će odjek njegov govor imati.


Ako objavite ovo, reći će vam da sam lud. Pa, svet je lud — zaključio je Vest.

 

makonda-tracker