sve je gore

OTKRIO S KIM GA JE KIM PREVARILA, NAZVAO TAŠTU KRIS DŽONG-UN: Novi izliv besa Kanjea Vesta!

1

Drama porodice Kardašijan-Vest se nastavlja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je na svom prvom političkom skupu u okviru kampanje za predsednika Amerike reper i dizajner Kanje Vest pričao o svojoj privatnosti i o tome kako je njegova supruga Kim Kardašijan navodno umalo abortirala u svojoj prvoj trudnoći, ali i plakao i dao neke bizarne izjave, počela je nova drama u životu ove porodice.

 

Kanje je pre nekoliko večeri imao vrlo javan izliv besa, pa je objavio veći broj tvitova koje je potom obrisao, a u kojima je otkrio još detalja o svom životu s Kim Kardašijan, između ostalog to da supruga pokušava da ga smesti u bolnicu, da je njena majka Kris prodala medijima Kimin snimak seksa koji je proslavio ovu porodicu i još mnogo toga, a više čitajte OVDE.


Nakon što je delovalo kao da se stvari stišavaju i pošto je Vest obrisao sporne objave s Tvitera i rekao da će se koncentrisati na muziku, ponovo je iznenadio priznanjima na ovoj društvenoj mreži.

 

1 / 15 Foto: Profimedia


Kanje je, naime, napisao da je Kim pokušala da se razvede od njega nakon što je upoznala repera Mika Mila. Njega je nazvao čovekom za poštovanje, a rekao je da je Kim Kardašijan prešla granicu. Vest je potom obrisao i ove tvitove, ali kasno — mediji su već javili da je starleta navodno prevarila supruga s njegovim kolegom.


Ubrzo se oglasio i sam Mik Mil, koji je demantovao da je bio u vezi s udatom rijaliti zvezdom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meek Mill (@meekmill) on


To, međutim, nije jedino skandalozno što smo videli od Kanjea Vesta jer je, na opšte oduševljenje tviteraša, nazvao svoju taštu Kris DženerKris Džong-Un, aludirajući na surovost i beskompromisnost severnokorejskog lidera Kima Džon-Una. U svojoj prethodnoj tiradi, on je zabranio Dženerovoj da viđa njegovu decu.


Inače, nakon ove nove serije tvitova, i Kanjeova supruga Kim Kardašijan oglasila se saopštenjem za medije u kojem se osvrnula na njegovo duševno stanje, a više o tome čitajte OVDE.

 

 

makonda-tracker