PONOVO ŠOKIRA

MEDIJI PIŠU — SKANDAL, SKANDAL, SKANDAL! Kanje Vest otkrio SVE o životu sa ženama iz porodice Kardašijan!

1

"Kanje Vest je imao još jedan ispad na Tviteru i rekao mnogo neverovatnih stvari", glasi samo jedan komentar nove drame u životu repera i rijaliti zvezde Kim Kardašijan

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je na svom prvom političkom skupu u okviru kampanje za predsednika Amerike reper i dizajner Kanje Vest pričao o svojoj privatnosti i o tome kako je njegova supruga Kim Kardašijan navodno umalo abortirala u svojoj prvoj trudnoći, ali i plakao i dao neke bizarne izjave, njena porodica je ogorčena i zabrinuta.

Navodno su Kim i ostale Kardašijanove svesne da je reperu potrebna stručnja pomoć, naročito jer je ranije imao psihičke probleme, a on se u međuvremenu oglasio na Tviteru i podelio mnogo toga što Kris Džener verovatno ne bi volela da svet zna, između ostalog i to da je ona prodala medijima snimak seksa svoje najstarije ćerke koji je i omogućio ovoj porodici da bude poznata koliko jeste. Reper je potom obrisao ove tvitove, ali su korisnici ove mreže sačuvali "skrinšotove", pa vam prenosimo samo neke od njegovih izjava.

1 / 9 Foto: Profimedia


Ove su privukle najviše pažnje:

  • "Ako me zaključaju kao Mandelu, svi ćete znati zašto se to desilo."
  • "Kim je pokušala da dovede doktora da me zaključa s doktorom."
  • "Kunem se Bogu u svoj život da Nortina majka nikad neće slikati nju za Plejboj... Ja sam na ranču, dođite i ščepajte me."
  • "Kris, ne igraj se sa mnom. Ti i tvoja lažna smirenost ne možete da budete blizu moje dece. Svi ste pokušali da me zatvorite."
  • "Kim je pokušala da dođe u Vajoming s doktorom da me zaključa kao u filmu Get Out jer sam juče plakao zbog toga što smo ćerki spasili život."
  • "Ja volim svoju ženu... Moja porodica mora da živi sa mnom. To više nije na E!-u i NBC-u."
  • "Kunem se u život dece da Nortina majka nikada neće prodati njen intimni snimak."

makonda-tracker