teško je

KANJE JE IZNEO DUBOKU INTIMU I MORALA JE REAGOVATI: Kim Kardašijan otkrila BOLNU istinu o psihičkom stanju svog supruga

3

Kim Kardašijan se napokon oglasila povodom incidenta u vezi sa njenim suprugom, reperom Kanjeom Vestom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Reper Kanje Vest već danima je glavni akter incidenata o kojima bruje Amerika i ostatak sveta. Naime, on je izjavio kako je pokušao da se razvede od supruge Kim Kardašijan, ali i govorio ružno o njenoj majci Kris Džener. Između ostalog, dotakao se vrlo škakljive teme u vezi sa njihovom ćerkom Nort i kako su odlučili da Kim ne abortira.

 

Vest je izjavio da su Kim i Kris htele da on bude hospitalizovan, te da su probale da ga odvedu kod lekara. Naime, njih dve su jako zabrinute otkako je Kanje najavio kandidaturu za predsednika i održao govor u Čarlstonu, gde je plakao i govorio nepovezano o različitim temama.

 

1 / 11 Foto: Instagram Printscreen

 

Kim se tek sada oglasila i detaljno i iskreno progovorila o svemu:

 

"Kao što mnogi od vas znaju, Kanje ima bipolarni poremećaj. Svako ko ima ili je imao takvu voljenu osobu u životu, zna koliko je to komplikovano i bolno da se shvati. On je sjajna, ali komplikovana osoba čije se reči ponekad ne podudaraju s njegovim namerama", napisala je Kim.

 

Ona je dodala da nije želela javno da govori o ovoj temi jer je štitila decu, ali i Kanjeovo pravo na privatnost.

 

"Oni koji razumeju mentalne bolesti znaju da je porodica nemoćna, osim ako je član porodice maloletan. Ljudi koji nisu svesni ovoga ili nisu imali s time iskustva ne razumeju da se pojedinac mora sam uključiti u proces dobijanja pomoći, bez obzira na to koliko se porodica ili prijatelji trudili. On je sjajna ali komplikovana osoba koja je pod pritiskom kao umetnik i Afroamerikanac, osoba koja je doživela bolan gubitak majke i mora se nositi s pritiskom zbog izolacije, što pogoršava njegovo stanje. Život s bipolarnim poremećajem ne umanjuje ili uništava njegove snove i kreativne ideje, bez obzira na to koliko veliki ili nedostižni bili. To je deo njegove genijalnosti i, kao što smo svi bili svedoci, mnogi njegovi snovi su se ostvarili. Ljubazno tražim da mediji i javnost saosećaju s nama, što nam je potrebno da ovo prebrodimo", napisala je Kim.

 

 

makonda-tracker