dva minusa daju plus

Najbolji dokaz da se suprotnosti privlače: Viktorija Bekam je JAKO ALJKAVA, a Dejvid to obožava iz ČUDNOG RAZLOGA

0

Viktorija Bekam redovno ostavlja nered svuda za sobom, dok njen muž ostaje budan celu noć kako bi čistio i sređivao stan. 

 

 

Dejvid i Viktorija Bekam
Dejvid i Viktorija Bekamfoto: EPA-EFE/Niklas Halle'n

Viktorija Bekam često pokazuje svoj dom na društvenim mrežama, a tom prilikom svima je za oko zapalo da je lepa kreatorka veoma neuredna. Videli su se nezategnuti kreveti, stare flaše sa vodom i prljave šolje po kupatilu, dok sa druge strane njen suprug Dejvid Bekam ostaje budan noćima i satima čisti njihovu kuću.

 

Viktorija je doduše i pre toga priznala da je veoma neuredna. Ide čak do toga da svoju spavaću sobu naziva "deponijom".

 

- To je smetlište. Vidite zašto izluđujem svog muža, jer je on super-superuredan... Da je video sav ovaj nered Dejvid bi sad dobio napad panike, potpuni napad panike - rekla je Viktorija.

 

Kako kaže, ona ne podnosi prljavštinu, ali priznaje da se smatra za neurednu osobu.

 

- Ja sam germofob, svuda sve mora da bude super-superčisto. Mislim, svuda i sve ću dezinfikovati, ali sam malo neuredna... Šta da radiš - navela je supruga Dejvida Bekama.

U neurednoj spavaćoj sobi nalazio se krevet sa razbacanom posteljinom i odećom po podu, dok je njen umivaonik imao šolju postavljenu sa strane pored mase kozmetičkih proizvoda, maramica i još mnogo toga.

Dok je Viktorija bila sređena cakum-pakum i pozirala za društvene mreže u dnevnoj sobi, u pozadini je stajala stara flaša, koja bi bez sumnje frustrirala njenog muža.
 

Daleko od Viktorijinog nereda, Dejvid otkriva da ostaje budan satima čisteći i pospremajući nakon što njegova porodica ode u krevet.
 

Međutim, Bekam vodi svoju doživotnu borbu protiv OKP, tako da se na neki način Viktorija i on savršeno dopunjuju.

Bivši fudbaler je još ranije priznao da sve drži u ravnim linijama ili parovima, a sada je priznao da ga njegovo stanje primorava da, na primer, čisti svoje korišćene sveće svaki dan. Čak je u jednom trenutku u Viktoriju pohvalio pošto je u jednom trenutku ostavila so iza sebe, pa će imati šta da pomeri.

 

- Tako dobro čistim, a nisam siguran da moja žena to toliko ceni, iskreno. Činjenica je da kada su svi u krevetu ja onda obiđem kuću, očistim sveće, upalim svetla na odgovarajuću postavku, proverim da li je svuda uredno. Mrzim kad ujutru ustanem, a svuda oko mene budu šolje, tanjiri i činije. A moram da priznam da je malo zamorno pregledati svaku sveću i čistiti je - otkrio je Dejvid Bekam.

 

Kako je rekao, postoji gomila sličnih stvari koje mu smetaju.

- Čistim vosak od sveća, čistim staklo, ne volim baš ni kućne ljubimce, Znam, sve to je čudno - rekao je Bekam.

 

Inače, Bekamovi žive u vili vrednoj 25 miliona funti u Holand parku u Londonu, koju su kupili 2013. Zanimljiv podatak je da ta vila oma osam kupatila, sedam spavaćih soba, kao i teretanu i spa centar. Tako da, pored toliko prostorija, nije ni čudo što su Dejvidu potrebni sati i cele noći da sve to očisti.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker