udobno i moderno

LJUBAVNO GNEZDO u potkrovlju s kojeg "PUCA" POGLED na grad: Zavirite u dom Milana Marića u kojem uživa s Bjelinom ćerkom

3

Jedan od najatraktivnih srpskih glumaca uživa u modernom stanu koji se nalazi u srcu Beograda 

STAN MILANA MARIĆA U SRCU BEOGRADA
STAN MILANA MARIĆA U SRCU BEOGRADA foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati srpski glumac Milan Marić poseduje nekretninu koja se nalazi u centru grada, na poslednjem spratu zgrade, s koje se pruža prelepi pogled na srpsku prestonicu.

 

On je svoj momački dom sredio u modernom stilu, a budući da se nalazi u potrkovlju, kroz velike krovne prozore u sttan ulazi mnogo svetlosti, što ga čini savršenim za uživanje, naročito u lepim sunčanim danima. 

 

Milan je neko ko zaista voli da mu u prostoru u kojem boravi sve bude tip top, pa ne iznenađuje što se veoma potrudio da mu stan bude kao iz časopisa.

 

 

Moderani, minimalistički stil čini ovaj stan mestom u kojem on rado provodi svaki slobodan trenutak vremena. Kada god za to ima priliku on ovde uživa sa svojom izabranicom, ćerkom našeg poznatog glumca Dragana Bjelogrlića, Miom Bjelogrlić

 

STAN MILANA MARIĆA U BEOGRADU
STAN MILANA MARIĆA U BEOGRADU foto: Instagram / eugensmesni

 

Iako Milan svoju intimu čuva daleko od znatiželjnih pogleda javnosti, zahvaljujući fotografijama koje povremeno glumac podeli na društvenim mrežama mogli smo da donekle zavirimo u njegov stan.

 

STAN MILANA MARIĆA JE MODERAN I UDOBAN
STAN MILANA MARIĆA JE MODERAN I UDOBAN foto: Instagram / eugensmesni

 

Dnevna soba je veoma modernog enterijera, sa velikom prostranom sivom štofanom garniturom koja zauzima centralno mesto i tabureom od istog materijala. 

 

MILAN MARIĆ U UDOBNOSTI SVOG DOMA
MILAN MARIĆ U UDOBNOSTI SVOG DOMAfoto: Instagram / eugensmesni

U uglu prostrane prostorije nalazi se trpezarijski sto i stolice, a iza njih kuhinja koja je takođe uređena u modernom stilu. Glumcu je udobnost na prvom mestu o čemu svedoče i fotografije iz bračnog kreveta, koji je mesto za uživanje i odmor koji mu je preko potreban, jer u poslednjih nekoliko godina veoma naporno radi. 

 

LEPA MIA I MILAN SU U LJUBAVNOJ VEZI
LEPA MIA I MILAN SU U LJUBAVNOJ VEZIfoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Da podsetimo, Milan je u vezi sa ćerkom našeg poznatog glumca Dragana Bjelogrlića već nekoliko meseci, a budući da se par retko pojavljuje zajedno u javnosti ne zna se mnogo o njihovoj vezi niti planovima za budućnost. 

 

Bonus video:

Glumac otkrio zanimljivu anegdotu o Mandi 

 

 

makonda-tracker