ljubav među glumcima

Bila je sa Milanom Marićem, a sada je sa zvezdom "Žigosanih": Ovaj popularni glumac je novi dečko hrvatske glumice

0

Nakon ljubavi sa Milanom Marićem, od koga je starija skoro dve decenije, poznata hrvatska glumica je sada u vezi sa kolegom koga smo svi zavoleli u seriji "Žigosani u reketu".

Nina i Milan iz srećnih dana
Nina i Milan iz srećnih danafoto: Milan Marić Instagram

Glumac Milan Marić je ovih dana u centru pažnje, pošto je bio jedan od voditelja Beovizije na kojoj je pobedio mladi pevač Luk Blek. Milan se dobro snašao u ulozi voditelja, a dobio je sve pohvale za svoj nastup u duetu sa damom koja ima jedno od najlepših TV lica - Draganom Kosjerinom.

 

To što su ovih dana svi pričali o Milanu, mediji su iskoristili da podsete javnost na jednu od njegovih bivših ljubavi. Milan, koji je sada u srećnoj vezi sa ćerko Dragana Bjelogrlića Miom, svojevremeno je bio sa jednom popularnom hrvatskom glumicom.

 

Njihova veza bila je veoma burno propraćena u medijima, a najviše zbog jednog razloga - razlike u godinama.

 

U pitanju je glumica Nina Violić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

 

Kako su mediji tada pisali, Marić je sa Ninom navodno započeo romansu nakon diplomiranja. On je u to vreme imao 24, a Nina 42 godine.

 

Upoznali su se u glavnom gradu Srbije, kad je Nina gostovala sa pozorišnom komadom „Kako smo preživele“. Vezu nastavili u Zagrebu, gde je Milan u tom periodu često dolazio sa predstavom „Mali mi je ovaj grob“, pisao je Hello.

 

Mladi Milan bio je veoma iznenađen načinom na koji je njhova veza dočekana u medijima, a zbog nekih natpisa je čak bio i ljut.

 

1 / 6 Foto: Milan Marić Instagram

 

- Nisam ni slutio da će ta priča toliko interesovati medije. Zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Bio sam užasno besan zbog naslova "Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca" Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. - rekao je svojevremeno Marić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

 

No, stvari su se sada promenile i kod Milana i kod Nine. Milan je u vezi sa producentkinjom Miom Bjelogrlić, koja je nekoliko godina mlađa od njega. Nina je, s druge strane, sada u vezi sa jednim popularnim glumcem, koga smo svi zavoleli u seriji "Žigosani u reketu".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

 

To je Filip Šovagić, koji je u Žigosanima tumačio lik Krešimira Ivanovića. Šovagić je rođen 1966. godine, što znači da je stariji od Nine šest, a od njenog bivšeg partnera Milana Marića skoro četvrt veka - tačnije 24 godine.

 

Hrvatski mediji su pisali kako su Nina i Filip u vezi već neko vreme, ali da ona nije javnosti želela da otkriva njihovu vezu sve do prošle godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

 

- Kod Filipa cenim to što uvek ima autentičan pogled na sve što nas okružuje. To mi je jako inspirativno, odmorim se uz njega. Filip je veliki optimista i uz njega je ovaj svet lakše izdržati. Ide mu na živce što se u neke ljude zaljubljujem, a neki su mi grozni, jer su njemu svi ljudi podjednako OK i podjednako bez veze. I tako onda nastanu i svađe da nam ne bude dosadno - rekla je nedavno Nina za hrvatski Story.

 

 

makonda-tracker