ostavio sve bez teksta

"Ja ZASPATI NEĆU!" Milan Marić kao od majke rođen – scena zbog koje su se usijale društvene mreže

0

Iako je još jednom pokazao zbog čega spada u najbolje domaće glumce, Milan Marić se u centru pažnje najviše našao zbog jedne scene...

Milan Marić jedan je od omiljenih domaćih glumaca
Milan Marić jedan je od omiljenih domaćih glumacafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Tokom vikenda za nama počelo je emitovanje serije "Pad", adaptaciji knjige Žarka Lauševića "Godina prođe, dan nikada".


U glavnoj ulozi našao se jedan od najpopularnijih domaćih glumaca Milan Marić, koji igra glumca Ivana Maslaća.


Već prve epizode privukle su mnogo pažnje publike, a na društvenim mrežama se, kako to često biva kada su u pitanju mladi i atraktivni glumci, posle njihovog emitovanja najviše priča o sceni ispod tuša.


U njoj Ivan Maslać odlazi na prvo kupanje u zatvoru, a Marić je za potrebe ove scene stao ispred kamere obnažen, što je oduševilo dame.

 

Milan Marić bez odeće u seriji Pad
Milan Marić bez odeće u seriji Padfoto: superstar TV, Screenshot

"Sad me ubi pitanje da li je Milan Marić imao dublera za zadnjicu u sceni kupanja. Ako neko zna, neka javi, spavati neću" jedan je od zapaženih komenatara na Tviteru, a mnogo je i onih koji hvale glumčev talenat.


"Milan Marić je u stanju da iznese svaku ulogu maestralno i to je prosto tako", "Marić odličan, respekt", komentarišu tviteraši.


"Pad", inače, nije biografska priča, već serija preuzima samo osnovne motive iz autobiografije Žarka Lauševića. Radnja počinje 1993. godine i prati život glumca Ivana Maslaća u trenutku kada njegov brat Stojan i on ulaze u kafansku tuču, koja se završava tragičnim posledicama.

 

Milan Marić u seriji Pad
Milan Marić u seriji Padfoto: Youtube Printscreen, Firefly Productions

Kako je Marić nedavno istakao, bilo mu je interesantno da igra jednog glumca.


Zanimljivo je igrati glumca. Možda je to bilo olakšavajuće iz tehničkog ugla, jer se bavim tim poslom i nisam morao da se raspitujem, kao što bih to radio da sam igrao nekog hirurga. Sve drugo je moralo da bude novo, da probam da napravim drugu ličnost – objasnio je on.


Kako je istakao, ova uloga zahtevala je prisutnost.


Zloupotrebljavate sebe, iskustvo, slabosti i igrate se sa frustracijama, emocijama i željama. Od toga, poput alhemičara, pravite neke formule i dajete ih ljudima. A imate fenomenalan štit, koji kaže da to niste vi, već vaš lik. Ova uloga zahtevala je prisutnost – kaže Milan Marić.

 


U Seriji "Pad", pored njega, igraju još Boris Isaković, Mima Karadžić, Krešimir Mikić, Milica Janevski, Anđela Jovanović, Ljubomir Bandović, Dubravka Drakić...


Autorsku ekipu čine reditelj i scenarista Bojan Vuletić i scenarista Petar Mihajlović, direktor fotografije Dušan Joksimović, scenograf Aljoša Spajić i kostimograf Dragica Laušević.
 

 

makonda-tracker