ovo je bio okidač za raskid

Sad ljubi Bjelinu ćerku, a nekad je voleo 18 godina stariju Hrvaticu: O vezi Milana Marića brujao je Balkan

0

O njima je brujao region čak toliko da je glumcu bilo neprijatno zbog toga 

Milan Marić je veliki zavodnik i žene ga obožavaju
Milan Marić je veliki zavodnik i žene ga obožavaju foto: Damir Dervišagić

Glumac Milan Marić često je zbog svojih glumačkih sposobnosti bio u centru pažnje medija. Osim zbog glume, Milan pleni pažnju i svojim zavodničkim izgledom, ali i dešavanjima u ljubavnom životu.

 

Poznato je da glumac trenutno uživa u ljubavi sa ćerkom kolege Dragana Bjelogrlića, lepom Miom. Ipak, ona nije jedina devojka zbog koje je glumac gubio glavu.

 

Pre izvesnog vremena Milan je bio u vezi sa 18 godina starijom koleginicom Ninom Violić, koja je poreklom iz Republike Hrvatske. Zbog ove veze brujao je ceo Balkan, a veza ipak nije uspela da opstane i par se razišao. 

 

 

Nina je popularna televizijska i pozorišna glumica iz Hrvatske čiji je ljubavni život došao u centar pažnje kada se na premijeri jednog filma pojavila sa 18 godina mlađim glumcem.

 

Njih dvoje su se upoznali u Beogradu 2014. godine, kada je glumica došla u naš grad kako bi izvela predstavu "Kako smo preživjele".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

 

Svoju romansu nastavili su u Zagrebu, kada je Milan igrao Gavrila Principa u predstavi 'Mali mi je ovaj grob". Navodno su 2015. godinu dočekali zajedno u Nininoj rodnoj Rijeci.

 

Njihova ljubavna priča trajala je svega šest meseci, a Marić je samo jednom prilikom govorio o tome, te tada naglasio da mu nije bilo prijatno to što je njihova veza toliko zanimljiva javnosti.

 

Zgodni glumac pleni pažnju javnosti gde god se pojavi
Zgodni glumac pleni pažnju javnosti gde god se pojavifoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko privući medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi. Na svu sreću, to je malo prešlo kroz nas. Ali, zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno besan: "Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca - ispričao je Milan Marić za "Blic" pre nekoliko godina.

 

Bonus video:

 

Nova ljubav Milana Marića 

 

 

makonda-tracker