genijalno

Kako je Milan Marić smršao 24 kila? Nikad prostije i nikad efikasnije - ovo svi možemo da uradimo

0

Milan Marić se nije mnogo obazirao na različite dijete koje preporučuju ovi i oni, već je imao svoj sistem. I to više nego delotvoran.

 

Milan Marić
Milan Marić foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati glumac Milan Marić važi za jednog od najpoželjenijih frajera među srpskim glumcima, između ostalog i zbog svog stasa.

 

Marić je bio jedan od voditelja Beovzije, koja se proteklog vikenda završila pobedom mladog pevača Luka Bleka.

 

Milan je dobio silne pohvale za svoj voditeljski nastup sa Draganom Kosjerinom, ali i brojne komplimente za svoj izgled od dama koje su gledale takmičenje.

 

To i nije čudo, pošto Milan već duže vreme važi za jednog od najpoželjnijih našig glumaca, ali je na veliku žalost lepšeg dela publike on već nego vreme zauzet. Marić je u srećnoj vezi sa ćerkom Dragana Bjelogrlića, producentkinjom Miom Bjelogrlić.

 

Milan Marić  iDragana Kosjerina kao voditelji Beovizije
Milan Marić iDragana Kosjerina kao voditelji Beovizije foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedan od razloga zašto je Milan toliko poželjan među ženskim rodom je i njegov stats. Milan je idealno građen i nema nekih "viškova".

 

Međutim, kada se spremao za ulogu ruskog pisca Sergeja Dovlatova, Milan se ugojio neverovatnih 30 kilograma. Obzirom da je Milan prilično visok, on je tada imao više od 100 kilograma.

 

A onda je, za ulogu Tome morao da dosta da smrša, kako bi mogao da uđe u lik našeg slavnog pevača, koji je bio izuzetno "tanan". 

 

- Promena u kilaži nije samo puko gubljenje kilograma i kupovina novih stvari, već promena u glavi i odnosu prema svom telu. To nije telo na koje si ti navikao, treba ti period adaptacije. Nije samo teško ugojiti se, već i kad mnogo smršaš taj gubitak utiče na tebe - rekao je glumac u tom periodu za Blic.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

 

Nije se pridržavao popularnih dijeta. Rešenje se krilo u količini hrane u oborcima, što je upotpunio sa tim što je izbacio jedan obrok.

 

- Nekada moraš da ustaneš u šest da bi radio, a nekad snimaš celu noć. Uradio sam najprostiju stvar - prepolovio sam obroke. Izbacio sam hleb i sada manje koristim skrob u ishrani. Jedan obrok sam izbacio a druge prepolovio. Za dva meseca je to dalo rezulate - ispričao je glumac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

 

Kako je rekao, pokušavao je sa raznim dijetama, ali bez ikakvog rezultata. A onda je, smislio savršeno rešenje

 

- Moja dijeta je gladovanje. Posao glumca je takav da mi nemamo ustaljeni bioritam - rekao je tada Milan.

 

 

makonda-tracker