iznenadićete se

Razlika od 18 godina im nije smetala: S kojom poznatom Hrvaticom je bio u vezi srpski glumac Milan Marić?

0

Njegov glumački talenat je nešto što se ne može osporiti, a čini se da se i u voditeljskim vodama odlično snalazi 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati srpski glumac Milan Marić u proteklih nekoliko godina postigao je veliki uspeh nakon maestralno odigranih uloga u brojnim filmovima i serijama. 

 

Kako je rastao njegov glumački potencijal i uspeh tako je srpska publika, a naročito onaj lepši deo počeo da se interesuje za njegov ljubavni život

 

Ipak, on nikada nije o tome želeo da govori u javnosti, što je još više zaintrigiralo sve. Obožavateljke su se nadale da je slobodan, žudele su gledajući ga u serijama, ali i na daskama koje život znače. 

 

 

Za to vreme on je živeo život punim plućima. Svoje slobodno vreme provodio je u društvu jedne poznate Hrvatice, rediteljke Nine Violić.

 

Milan Marić je sa Ninom navodno započeo romansu posle diplomiranja. On je u to vreme imao 24, a Nina 43 godine.

 

Upoznali su se u Beogradu, kad je ona gostovala sa predstavom „Kako smo preživele“, a zatim su vezu nastavili u Zagrebu, gde je Milan često odlazio sa predstavom „Mali mi je ovaj grob“, kako piše Hello.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

 

- Nisam ni slutio da će ta priča toliko interesovati medije. Zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Bio sam užasno besan zbog naslova ‘Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca'“ - izjavio je jednom prilikom Milan.

 

Navodno, par se razišao kada je Milan otišao u Sankt Peterburg, gde je snimao film „Dovlatov“.

 

Nina je, s druge strane, nastavila da živi u Zagrebu, a od pre tri godine u vezi je sa kolegom Filipom Šovagovićem koga je naša publika upoznala u seriji „Žigosani u reketu“.

 

 

makonda-tracker