tihi luksuz

Kim Kardašijan bi bila oduševljena: Jelena Karleuša okitila JELKU i dekorisala svoj dom u skladu s najnovijim trendom

0

Nakon što je godinama bio popularan minimalizam, pojavila se osvežavajuća i kreativna alternativa kojoj srpska pevačica nije odolela

Jelena Karleuša spremna je za proslavu Božića i Nove godine
Jelena Karleuša spremna je za proslavu Božića i Nove godinefoto: karleusastar/Instagram/printscreen

Tihi luksuz definitivno je trend koji je obeležio 2023. godinu, a ova moda se iz oblasti odeće prelila i na ostale, pa je zavladala i dizajnom enterijera.


Tako je ostalo i u prazničnim danima, pa je minimalistički pristup uređenju doma i novogodišnjoj dekoraciji potpuno obuzeo slavne, a jedna od prvih koji su predstavili svoju monohromatski ukrašenu novogodišnju jelku bila je glumica Kejli Kuoko.


Kim Kardašijan otišla je korak dalje i ukrasila foaje svoje vile vredne 60 miliona dolara brojnim drvcima bez ijednog jedinog ukrasa, prekrivena samo veštačkim snegom, što je svakako u skladu s enterijerom njene kuće za koju mnogi kažu da je najsablasnija vila u svetu slavnih jer nema nikakve detalje, boje, vrata...

 

Novogodišnje jelke i dekoracija Kim Kardašijan
Novogodišnje jelke i dekoracija Kim Kardašijanfoto: Instagram / Kimkardashian

Što se tiče dvorišta, odluičila se za sličan metod dekorisanja: jelke prekrivene samo lampicama.

 

Novogodišnje jelke i dekoracija Kim Kardašijan
Novogodišnje jelke i dekoracija Kim Kardašijanfoto: Instagram / Kimkardashian

Novogodišnja dekoracija u domu Jelene Karleuše


Budući da uvek prati šta se dešava na svetskoj sceni, i srpska pevačica Jelena Karleuša poklekla je pred trendom tihog luksuza i dekorisala svoj dom na sličan način.

Ona trenutno ima dve nekretnine, a obe je doterala u susret proslavi Nove godine i Božića. Kako je pokazala, u jednoj ima više jelki, i to bez ukrasa, ulepšane samo lampicama, dok su ispod njih superdimenzionirane crvene kugle.

 

Novogodišnje jelke i dekoracija Jelene Karleuše
Novogodišnje jelke i dekoracija Jelene Karleušefoto: karleusastar/Instagram/printscreen

Nemam nikakav osećaj da se bliži Nova godina… imam osećaj kao da je neki mart – napisala je pevačica i priznala da to ne znači da će je praznučna groznica zaobići. – To me nije sprečilo da sredim praznično obe kuće (u drugoj živi Alfa, to je ona veća i lepša) i da potrošim nepotrebno puno para zbog čega se sad nerviram kao i svake godine. Sve u svemu, praznici nam stižu….

Alfa je, inače, pas kog je pevačica nedavno udomila nakon što je on mučen i amputirane su mu prednje šape i rep. Karleuša se pobrinula da se on oporavi od povreda i kupila mu invalidska kolica, a on je sad ravnopravan član njenog doma, uz više ljubimaca o kojima se stara njena porodica.

Tihi luksuz kao trend u novogodišnjoj dekoraciji


Iako je svakako neuobičajen i nije lako odoleti svim raskošnim, šarenim i svetlucavim ukrasima, tihi luksuz lako je osvojio Holivud jer pruža enterijeru vrlo elegantan izgled, prefinjenost i bezvremenski karakter.


Ovaj trend interesantna je i osvežavajuća alternativa minimalizmu, daleko toplija od njega jer pruža meku i suptilnu paletu boja, dodir luksuza i ostavlja utisak kreativnim rešenjima.


* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jelena Karleuša u Dubaiju

 

makonda-tracker