elegantno

NAJLEPŠA ILI NAJRUŽNIJA JELKA koju ste u životu videli? Slavna glumica poklekla pred neobičnim prazničnim trendom

0

Popularna glumica ove godine postala je mama, a svoju radost i zadovoljstvo godinom na izmaku pokazala je simpatičnim porodičnim portretom ispred novogodišnje jelke

Tom Pelfri i Kejli Kuoko ove godine su postali roditelji
Tom Pelfri i Kejli Kuoko ove godine su postali roditeljifoto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Kada pomislite na novogodišnje ukrase, uglavnom najpre pomislite na opšte šarenilo, štras, crveno-bele mašne, šećerleme i detalje, žuta zvona, bele pahulje, zlatne i plave poklone...


Međutim, neko preferira da njegova novogodišnja jelka izgleda znatno svedenije, pa će se radije opredeliti za monohromatski izgled.


Među njima je holivudska glumica Kejli Kuoko, obožavana kao Peni iz serije "Štreberi", koja je odlučila da svi ukrasi na njenoj jelci budu u tonu, neutralni i najjednostavniji mogući.

Glumica, koja je krajem marta s glumcem Tomom Pelfrijem dobila ćerku Matildu, izlazi iz 2023. godine veoma zadovoljna, a kako bi podelila svoju sreću objavila je na Instagramu kako njena mala i srećna porodica pozira ispred jelke na nedavno proslavljeni Dan zahvalnosti.


– Malo je reći da sam zahvalna. Zahvalni smo na svojoj neverovatnoj porodici punoj ljubavi i našem malom anđelu. Tildi je provela savršen Dan zahvalnosti – ne krije sreću glumica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco)


Kejli i njen suprug opredelili su se za ukrase boje slonovače, u obliku srca, jelkica, životinja i slova, a komentari njenih fanova su različiti – dok su neki oduševljeni elegancijom ove jelke, drugi kažu da izgleda dosadno


Trend monohromatske jelke


Proteklih sezona u više navrata smo u svetu slavnih i kod influensera videli tzv. monohromatske jelke, odnosno praznično drvo s dekoracijom u istoj ili sličnoj nijansi.

 

U tu kategoriju se uglavnom svrstavaju i jelke u potpunosti ukrašene belim i srebrnim ukrasima.

 

Ovakve jelke izgledaju moderno, sofisticirano i vrlo otmeno, a uglavnom se biraju svetle boje: bela, zlatna, bež ili neka druga s metalik odsjajem.
Iako možda nisu tradicionalne, ovakve jelke zaista ostavljaju utisak i deluju vrlo elegantno, izgledaće lepo na fotografijama, a ne ostavljaju mnogo prostora da pogrešite i da deluju prenatrpano.

 


Ukoliko želite da i sami ukrasite novogodišnju jelku na sličan način, obavezno dodajte lampice da bi drvo izgledalo malo dinamičnije i potrudite se da ostatak prostorije bude bogato dekorisan kako bi soba ipak bila šarena i živahna.

 

Takođe, eksperimentišite s minijaturnim i predimenzioniranim ukrasima, metalik detaljima i, možda, ukrasima koji se pomeraju kako biste udahnuli život dekoraciji.

 

BONUS VIDEO

Napravite svetlucavu pufnastu jelku za doček Nove godine

 

makonda-tracker