sve je spremno

Beba stiže u mali PRAZNIČNI RAJ: Božanstvene fotografije iz doma Miloša Bikovića u pretprazničnim danima

0

Dok šarmantni glumac čeka rođenje svog prvog deteta, u stanu koji deli s verenicom sve odiše duhom praznika

Miloš Biković i Ivana Malić uživaju u prazničnoj atmosferi dok čekaju rođenje deteta
Miloš Biković i Ivana Malić uživaju u prazničnoj atmosferi dok čekaju rođenje detetafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Dok iščekujemo Novu godinu i Božić, praznično raspoloženje je uveliko zavladalo, a u mnogim domovima sjaje se jelke i novogodišnja dekoracija.


Među onima koji će u danima praznika dobiti najlepši mogući poklon na našoj javnoj sceni biće glumac Miloš Biković, koji trenutno čeka svoje prvo dete, a mediji pišu da bi njegova verenica Ivana Malić trebalo da donese bebu na svet krajem decembra.


Dok se spremaju za dolazak prinove, par uživa u zajedničkim trenucima, a nedavno se pisalo da su se oni vratili iz Rusije u Srbiju, gde uživaju u svom stanu u Beogradu.

Iako par obično ne otkriva mnogo o svojoj privatnosti, oni su sada pokazali u kakvoj atmosferi čekaju praznike i rođenje deteta.

 

Ivana je prethodno uz poruku "I počelo je..." objavila fotografiju novogodišnjih ukrasa i poručila da je spremna za dekoraciju doma.

 

Novogodišnji ukrasi Ivane Malić i Miloša Bikovića
Novogodišnji ukrasi Ivane Malić i Miloša Bikovićafoto: Instagram / ivanamalic

Ivana je, naime, na Instagramu pokazala kako su Biković i ona ukrasili novogodišnju jelku, fotografijom na kojoj vidimo raskošno drvo dekorisano u crvenim i zlatnim tonovima. Uz mnogo efektnih detalja, najsimpatičniji su ukrasi u obliku crveno-belih šećerlema, koji odišu bajkovitošću.

 

Novogodišnja jelka Ivane Malić i Miloša Bikovića
Novogodišnja jelka Ivane Malić i Miloša Bikovićafoto: Printscreen Instagram/ivanamalic_

Njihov dom krase i lampice, vedro raspoloženje i ljubav, pa će mali Biković koji uskoro stiže doći u dom pun radosti, u najlepše doba godine.

 

Novogodišnja jelka Miloša Bikovića
Novogodišnja jelka Miloša Bikovićafoto: Instagram / bikovic

Podsetimo, Ivana Malić najpre je povezana u medijima s Milošem Bikovićem 2021. godine, a glumac nije komentarisao navode da je ponovo srećno zaljubljen. Uskoro je, međutim, to svima bilo jasno, kada se na premijeri filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje" pojavio u društvu nove devojke.

 

Početkom prošle godine pisalo se da par planira brak i romantično venčanje na Mokroj gori, ali se glumac i pravnica nisu oglašavali tim povodom.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Pre nekoliko meseci osvanula je vest da par čeka prvo dete, kao i da je u pitanju dečak, a nedavno su mediji pisali da su se slavni glumac i pravnica verili.

 

Verenica Miloša Bikovića pokazala prsten
Verenica Miloša Bikovića pokazala prstenfoto: Instagram / ivanamalic

 

 

BONUS VIDEO

Miloš Biković uvek okružen fanovima

 

 

makonda-tracker