neobičan dom

SABLASNO, NEPRIJATNO, UZNEMIRUJUĆE: Kim i Kanje su GODINAMA sređivali NAJJEZIVIJU kuću slavnih koju ste do sad videli

0

Iako je reč o zdanju vrednom 60 miliona, ova kuća nije nalik luksuznim domovima poznatih na koje smo navikli

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako je Kim Kardašijan jednom ispričala, njen suprug Kanje Vest i ona na prvi pogled su se oduševili neobičnom vilom koja se nalazi u Hiden hilsu u Kaliforniji i dizajnirao ju je Aksel Vervurt.


Bila sam trudna tada. On je imao kuću u Los Anđelesu, ja sam imala kuću na Beverli Hilsu. Nijedna od njih nije bila baš porodična. Jedan dan smo šetali i rekla sam mu kako mi se sviđa ova kuća i imanje, a on se složio. To je bila velika stvar, jer se njemu inače ništa ne sviđa ― istakla je Kim.

 

Par je pazario ovo zdanje, godinama su je doterivali, opremali, renovirali, doterivali, ali to se po njoj ne bi reklo. Naime, već na prvim fotografijama koje je Kim objavljivala iz svog novog doma bilo je jasno da u njemu gotovo da nema nameštaja, ali mnogi su verovali da se porodica još uvek nije smestila i raspakovala. Vreme je prolazilo, a Kimin i Kanjeov dom ostao je sablasno prazan. Kako je starleta objasnila, to je i zamisao ― želeli su da njihova kuća bude „minimalistički manastir”. Reper, rijaliti zvezda i njihovo četvoro dece: Nort, Sejnt, Šikago i Psalm imaju samo ono što im je neophodno i nikakve ukrase, pa tako vreme provode u ogromnim prostorijama u kojima se nalaze tek jedna sofa, stočić, poneka fotelja i ništa više. Nema polica, nema slika, nema cveća, nema detalja, nema mnogo boja, pa prosto više izgleda kao neka napuštena galerija nego porodično gnezdo.

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen, vogue


Ono što je posebno sablasno i čudno pratiocima starlete na Instagramu jeste činjenica da u njihovoj kući nema vrata.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Kako su mediji svojevremeno pisali, Kanje i Kim uložili su više od 50.000 dolara u dva bazena koji se nalaze u njihovom dvorištu, a još je interesantnije to što se Kardašijanova ― iako tvrdi da joj se dopadaju ― još nijednom nije okupala u njima.

 


Ipak, kada je reč o njihovim mališanima, tu nije sve tako minimalistički. Četvoro dece slavnog para ima posebnu sobu igranje opremljenu svim što bi dečijoj mašti i zabavi moglo da posluži: mala prodavnica kada požele da se igraju kasira i kupaca, muzički instrumenti, razni kostimi, a tu je i kućni bioskop.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Slično je i s Kiminim garderoberom, kojim definitivno ne vlada jednobojni sklad i minimalizam, pa na fotografijama iz njega koje starleta neretko deli imamo priliku da vidimo da se u nepreglednoj prostoriji punoj odeće i obuće nalazi bezbroj raznobojnih komada, a pratioci joj često zameraju jer ne vodi više računa o vraćanju stvari na njihovo mesto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

 

makonda-tracker