divan enterijer i detalji

ZLATNI ukrasi, raskoš i NESTVARNA novogodišnja jelka: Zavirite u luksuzno ukrašeni dom Snežane i Milana Borjana (FOTO)

1

Snežana Borjan podelila je kako izgleda njen dom u susret novogodišnjim praznicima.

Snežana Borjan ukrasila je dom da izgleda kao iz mašte
Snežana Borjan ukrasila je dom da izgleda kao iz maštefoto: Antonio Ahel/ATA Images

Sportista Milan Borjan i njegova supruga Snežana Filipović Borjan već godinama žive u skladnom braku, čija kruna je sin Filip.

 

Njihova ljubavna priča u početku je imala mnogo prepreka, a ljudi njima bliski nisu je u početku odobravali, ali uspeli da opstanu i stvore svoju porodičnu oazu.

 

Njih dvoje danas žive u luksuznom domu na obodu grada, gde imaju dovoljno prostranstva i komfora da uživaju. S obzirom na to da je počeo decembar i mnogi su već obuzeti zimskim čarolijama, Snežana je rešila da svoj dom ukrasi na najlepši način!

 

Ona se nije zaustavila samo na kićenju jelke, već je dekorisala dnevnu sobu, stepenice i ostatak kuće u duhu praznika... Ali, ni to nije sve!

Novogodišnja jelka Borjanovih ogromna je i raskošna, dominiraju zlatni ukrasi, ukrasi u obliku zvezda...

 

1 / 7 Foto: Instagram / snezanafi

 

— Došla je i moja kuća na red za novogodišnju dekoraciju — napisala je Snežana Borjan.

 

Inače, ni Snežana ni Milan ne kriju koliko su srećni zajedno, ali i da je za održavanje porodičnog sklada neophodan trud.

 

Najvažnije je da među partnerima postoji uzajamno poverenje. Nas dvoje od prvog dana imamo kvalitetan i zdrav odnos i otvoreno pričamo o svemu. Volimo i da se šalimo. Beograd je pun lepih devojaka koje je teško ne primetiti, pa mu ponekad skrenem pažnju da i on pogleda u pravcu neke lepotice — rekla je Snežana, a Milan je dodao da je sa suprugom najsrećniji.

 

Milan i Snežana Borjan žive pravu porodičnu bajku
Milan i Snežana Borjan žive pravu porodičnu bajkufoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 Srećan sam što sam dobio priliku da upoznam takvu ženu, oženim je i sa njom stvorim porodicu. Od kada sam je upoznao sve mi je krenulo u punom sjaju. Volimo se, poštujemo i uzajamno podržavamo.

 

Bonus video

Snežana Borjan stigla na koncert Dina Merlina

 

makonda-tracker