njihov raj

Aleksej i Teodor uživaju u NOVOGODIŠNJOJ BAJCI: Sofija Milošević pokazala najlepšu jelku koju smo videli ovog decembra

3

Lepa manekenka u svom domu ima raskošnu jelku, okićenu u duhu praznika, a njeni sinovi jednostavno ne mogu da odole šarenim ukrasima

Sofija Milošević i Luka Jović godinama su zajedno
Sofija Milošević i Luka Jović godinama su zajednofoto: SofijaMilo/Instagram

Popularna manekenka i dizajnerka Sofija Milošević u veoma je uzbudljivom životnom razdoblju jer se sprema da fudbaleru Luki Joviću konačno kaže "da".


Čuvena lepotica, koja ima dvojicu sinova sa sportistom naredne godine će se udati za svog izabranika, a mediji su pisali da su u planu dve svadbe – najpre na italijanskom jezeru Komo, a potom u Beogradu.


I dok se par sprema za ovaj svečani čin, oni uživaju u porodičnoj idili i skladu sa svojim mališanima, a sada su na redu novogodišnji i božićni praznici. Mlada mama potrudila se da svojim dečacima priredi atmosferu za pamćenje, a ključni deo praznične dekoracije je, razume se, novogodišnja jelka.

 

Novogodišnja jelka u domu Sofije Milošević i Luke Jovića
Novogodišnja jelka u domu Sofije Milošević i Luke Jovićafoto: SofijaMilo/Instagram

Sofija je na Instagramu podelila nekoliko fotografija okićene jelke u njenom domu, pa smo imali priliku da vidimo da je odabrala visoko drvo s raskošnim ukrasima u duhu Božića.

 

Aleksej i Teodor, sinovi Luke Jovića i Sofije Milošević, ispred novogodišnje jelke
Aleksej i Teodor, sinovi Luke Jovića i Sofije Milošević, ispred novogodišnje jelkefoto: SofijaMilo/Instagram

Zlatne šišarke, crveno-bele i svetlucave kugle, lilihipi... sve to krasi jelku u domu Milošević-Jović, a u njenom podnožju su kućice od medenjaka, starinska vrteška, olovni vojnici...

 

Manekenka Sofija Milošević sa sinovima Aleksejem i Teodorom pored jelke
Manekenka Sofija Milošević sa sinovima Aleksejem i Teodorom pored jelkefoto: SofijaMilo/Instagram

Nije ni čudo što njeni sinovi Aleksej i Teodor nisu odoleli prilici da sve istraže i dodirnu!

 

Podsetimo, Sofija je Alekseja donela na svet u septembru 2020. godine, a potom godinu i po kasnije i malog Teodora.  Kako je otkrila prošle godine pred početak Svetskog prvenstva u Kataru, Luka i ona se nadaju da će dobiti još dece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

– Poslednje dve godine sam stalno bila trudna, pa mi treba mala pauza. Kad prođe svadba, onda ćemo da radimo i na trećem detetu. Bilo bi lepo da, posle dva sina, dobijemo i jednu devojčicu. Luka bi voleo da ima četvoro dece sa mnom. Pošto ima sina iz prvog braka, to je petoro! Ja bih da se zaustavimo na troje, ali on mašta o velikoj porodici – rekla je manekenka.

 

BONUS VIDEO

Sofija Milošević napravila gala žurku

 

makonda-tracker