čist luksuz

Ovakvu prazničnu trpezu još niste videli: Džej Lo otvorila vrata svog doma vrednog 60 miliona dolara i oduzela nam dah

0

Vilu u kojoj Ben Aflek i Dženifer Lopez žive već neko vreme nemamo često priliku da vidimo, a latino diva sada je rešila da pokaže delić svog doma i u pitanju je luksuz kakav možete samo da zamislite na pomen njenog imena

Kuća Dženifer Lopez i Bena Afleka za Dan zahvalnosti
Kuća Dženifer Lopez i Bena Afleka za Dan zahvalnostifoto: jlo/Instagram

Pre nekoliko dana u Americi je obeležen Dan zahvalnosti, a mnoge poznate ličnosti otvorile su vrata svojih domova i pokazale fanovima kako su uredili svoje trpeze na praznik.


Među njima je i Dženifer Lopez, koja inače ne pruža mnogo prilika obožavaocima da vide kako izgleda njena svakodnevica i dom koji deli sa surugom Benom Aflekom.


Latinoamerička pevačica i glumica skrasila se s holivudskim glumcem i režiserom u luksuznoj vili za koju su izdvojili 60 miliona dolara, a mediji je opisuju kao "megavilu".

Par je čak dve godine tragao za savršenim zdanjem za sebe, a izbor je pao na luksuznu kuću koja se nalazi na Beverli hilsu, a 2018. godine je nuđena za neverovatnih 135 miliona, pa joj je cena naglo pala jer čak ni u Los Anđelesu nije imala kupca.

 

Dženifer Lopez i Ben Aflek su u skladnom braku od prošlog jula
Dženifer Lopez i Ben Aflek su u skladnom braku od prošlog julafoto: Presley Ann / Getty images / Profimedia

Vila iz koje se pruža spektakularan pogled na brda ima ogroman bazen, garažu u kojoj može da stane čak 80 automobila, 12 spavaćih soba, 24 kupatila, košarkaški teren... a na zemljištu se nalazi i velika kuća za goste.


Dženifer Lopez sada nam je pokazala delić svog doma i u kakvoj atmosferi je porodica obeležila Dan zahvalnosti, a interesantno je to što porodica Lopez-Aflek nije večerala u luksuznoj trpezariji već u dvorištu, s pogledom na bazen u obliku slova L i zelenilo.

 

Tu je smešten ogroman sto u rustičnom stilu, ukrašen zelenim lišćem eukaliptusa, limunom, pomorandžama i mirišljavim svećama u Dženiferinoj omiljenoj beloj boji.

 

1 / 6 Foto: jlo/Instagram


Što se tiče posuđa, latino diva odabrala je set brenda Hermes – zlatno-bele tanjire koji koštaju najmanje 200 dolara po komadu za salatu, odnosno minimum 500 dolara po komadu za ručavanje. Tu su bile i krem salvete, pozlaćene viljuške, visoke staklene čaše sa stopom, činije boje zemlje...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

I sama Džej Lo uklopila se uz ovaj prirodni ambijent u svojoj košulji-haljini zemljane nijanse, a iskoristila je priliku i da promoviše svoj brend pića Delola, naglasivši dok je pokazivala za Instagram trpezu koliko su ovi proizvodi praktični jer nema muke oko mešanja sastojaka – sve je već u flašici.

 

BONUS VIDEO

Evo šta je Arnold Švarceneger prvo uradio u svojoj kuhinji za Dan zahvalnosti

 

makonda-tracker