bila je kratka i jasna

Kako Džej Lo "disciplinuje" muža? Otkriveno šta je Dženifer rekla Benu Afleku na SNIMKU KOJI JE NASMEJAO SVET

1

Nakon što su se svi slatko nasmejali zbog snimka na kom Džej Lo "grdi" supruga, sada znamo i šta je imala tačno da mu kaže

Ben Aflek i Dženifer Lopez jedan su od omiljenih slavnih parova
Ben Aflek i Dženifer Lopez jedan su od omiljenih slavnih parovafoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Američki glumac Ben Aflek poznat je po tome što ne ume da sakrije loše raspoloženje u javnosti, pa često završi kao internet mim.


Njegove fotografije na kojima je iznerviran, tužan ili se smrtno dosađuje tokom intervjua ili na svečanim događajima često preplave društvene mreže, a nedavno je privukao pažnju snimkom na kom ga supruga "grdi" kao malo dete.


Dženifer Lopez i Ben Aflek obnovili su svoju romansu 2021. godine, 17 godina nakon što su raskinuli veridbu, a venčali su se u julu 2022. Glumac od tada izgleda mnogo zadovoljnije nego ranije, ali se čini da i dalje ne uživa u glamuroznim holivudskim događajima koliko Džej Lo.


Tako je nedavno došlo do scene koja je nasmejala internet: par je snimljen u trenutku dok na jednoj žurki u Los Anđelesu Aflek izgleda pomalo snuždeno, dok ga Dženifer, kako su mediji pisali, "disciplinuje".

Sada je otkriveno o čemu se tačno radi, odnosno šta je Džej Lo rekla suprugu nakon što mu je uputila "pogled koji ubija". Naime, Ben je najpre nešto šapnuo svojoj dragoj, najverovatnije da mu je dosadno ili da želi da ide kući, na šta je ona rekla:


Prestani! Izgledaj prijateljski nastrojeno. Izgledaj motivisano!


Kako pišu strani mediji, Aflek je na to odgovorio:


Mogao bih...

 

Pre toga se, inače, spekulisalo da je da je Dženifer kritikovala supruga jer je bio alkohol, budući da je poznato da iza sebe ima dugogodišnju borbu protiv alkoholizma.

 

 

makonda-tracker