zavrteće vam se u glavi

Kraljevi nemaju ovako raskošan dom: Zavirite u unutrašnjost vile u kojoj će živeti Ben Aflek i Dženifer Lopez

1

Kako izgleda imanje vredno 60 miliona dolara? Zamislite najveći mogući luksuz koji vam pada na pamet — pa to pomnožite sa tri!

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glavnu vest o poznatima ove godine svi dobro znamo — da su Ben Aflek i Dženifer Lopez jedno drugom konačno rekli "da".


Nakon što su početkom dvehiljaditih raskinuli veridbu, proveli razdvojeni 17 godina, venčavali se, razvodili, izgradili porodice i velike karijere, par se pomirio u aprilu 2021, a pre nekoliko dana su se venčali.


Džej Lo, žena koja je sama po sebi brend, odrekla se svog prezimena i ubuduće ćemo je znati kao — gospođu Dženifer Lin Aflek! "Benifer" je započela svoj bračni život na maloj i intimnoj ceremoniji u Las Vegasu, a latino diva ne krije da je van sebe od radosti.

 

Uspeli smo. Ljubav je lepa. Ljubav je ljubazna. Pokazalo se i da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina smo bili strpljivi — poručila je Dženifer i dodala da je njeno venčanje s Benom Aflekom bila najbolje veče u njihovim životima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Par trenutno uživa na medenom mesecu u Parizu, a strani mediji pišu da će se oni ubrzo skrasiti u svom novom zajedničkom domu.


Nakon mnogo spekulacija, navodno je definitivno imanje koje su Dženifer i Ben zajedno pazarili luksuzni "kutak" na Beverli hilsu za koji su izdvojili čak 60 miliona dolara!


O tome je TMZ pisao još u junu, a sada je navodno i potvrđeno da je par kupio imanje od australijskog milijardera Džejmsa Pekera, koje je ranije bilo u posedu Denija de Vita. Doduše, i dalje nije poznato da li su luksuzno zdanje platili i ima još mnogo misterija u vezi s ovom kupovinom, jer par drži do privatnosti. Ipak, ispred kuće je viđen jedan od Dženiferinih automobila, a paparaci su primetili i kamione za selidbu.

 

Kuća Dženifer Lopez i Bena Afleka, Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Reč je o vili koja se prostire na nestvarnih 2.700 kvadrata, a okruženo je impoznantnim dvorištem i gustim drvećem, zahvaljujući čemu će par biti skriven od znatiželjnih pogleda.


Nova kuća Džej Lo i Bena Afleka ima sedam spavaćih soba, a u njoj se nalaze frizerski salon, bioskopska sala, vinski podrum, soba za zabavu... Kod Dženifer se podrazumeva da je tu i savršeno opremljena privatna teretana, a iza kuće je i ogromni bazen, dok je u dvorištu i nekoliko gostinjskih kuća.

 

1 / 7 Foto: HiltonHyland via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia


Sudeći po fotografijama vile koje su dostupne na internetu, u njoj je sve baš po ukusu latino dive — dominira belo, njena omiljena boja , a kuhinja je čitava u mermeru, uz dodatak skupocenih visećih lustera. Drvo je u celoj kući pretežno belo, uglavnom hrastovina, dok u prostorijama za opuštanje ima i tamne stolarije, koja odiše toplom porodičnom atmosferom.


U nastavku najveće spavaće sobe nalazi se ogroman walk-in orman, u kom će Džej Lo držati svoju brendiranu odeću, obuću i aksesoare, a sve je vrlo raskošno i u skladu s njenim ukusom.

 

 

makonda-tracker