naježićete se zbog svake reči

Za nju — ovaj put je ZAUVEK: Emotivni prvi intervju Džej Lo o pomirenju s Benom Aflekom raznežio bi i najtvrđa srca

0

Ljubav je još slađa iz drugog pokušaja, ako pitate Bena Afleka i Dženifer Lopez! I, ako se pita Džej Lo, ovaj put trajaće do kraja života.

foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Latino diva Džej Lo pristala je da priča o svom privatnom životu za People, prvi put otkad se pomirila s glumcem Benom Aflekom, 17 godina nakon njihovog raskida veridbe.


Dženifer Lopez (52) i Ben Aflek (49), najpopularniji slavni par na svetu u periodu od 2002. do 2004. godine, bez ikakve sumnje je i par o kom se najviše priča proteklih meseci. Oni se ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri: šetaju držeći se za ruke, šapuću i golicaju se u javnosti, na aerodromu se opraštaju dugo, dugo, ne skidajući ruke jedno s drugog... Iako se isprva spekulisalo da je sve samo pažljivo razrađen marketinški potez, po svemu sudeći, njihova ljubav je prava u svakom smislu, a latino diva se već preselila u Los Anđeles iz Majamija sa svojom decom Maksom i Eme da bi bila bliže Afleku.


Džej Lo je sada i rečima potvrdila ono što svi vidimo — da joj ova veza i te kako prija.

 

Osećam se tako srećno i ponosno što sam s njim — rekla je Dženifer. — To što smo dobili drugu šansu je prelepa ljubavna priča.

 

1 / 13 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Kada su prvi put bili zajedno, Dženifer i Ben bili su prvi par u svetu slavnih koji je izazvao opštu pomamu, pre svega jer se njihova ljubav dogodila u eri "eksplozije" sveta tabloida i paparaaca. Raskinuli su 2004. godine, nakon što su prethodno otkazali planirano venčanje.


Zbog velike pažnje medija u vezi s našim venčanjem, odlučili smo da ga odložimo — naveli su Džej Lo i Ben Aflek u zajedničkom saopštenju u septembru 2003, samo nekoliko dana pre zakazane romantične proslave ljubavi u Santa Barbari. — Kad smo počeli ozbiljno da razmatramo da unajmimo tri "lažne mlade" za tri različite lokacije, shvatili smo da je sve pošlo naopako.

 

Ben je u nedavnom intervjuu u čuvenoj radijskoj emisiji "Šou Hauarda Sterna" istakao da su mediji makar polovično krivi za njihov raskid.


Rekao bih da je pažnja medija 50 posto onoga što je uništilo našu vezu. Ideja da te ljudi mrze, i da vas mrze zajedno, i da je za nekoga to što ste zajedno otrovno i ružno, to je nešto u čemu nismo hteli da učestvujemo — rekao je oskarovac i podsetio na pitanja koja bi ponekad čuo i pročitao usled negativnih reakcija koje su izazivali Dženifer i on. — "Ko bi ih j****o hteo na večeri?" i "Šta oni j****o rade zajedno?"

 

1 / 4 Foto: JOCE/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Kako Dženifer objašnjava, sada ima osećaj da su Ben i ona pametniji i da ovog puta neće dopustiti javnosti da se meša u njihov odnos.


Oboje smo tako srećni i ne želimo da ponovo budemo upleteni u tu igru. Stariji smo, pametniji, imamo više iskustva, u drugijim smo životnim fazama, sada imamo decu, moramo da budemo oprezniji u vezi s tim stvarima. Toliko smo zaštitnički nastrojeni jer je ovo tako lep period za sve nas — kaže pevačica.


Džej Lo je dodala da sada može da nauči svoju decu da "prava ljubac postoji" i da "neke stvari mogu da traju zauvek, ali to ne znači da moraju da budu neprekinute". I, po svemu sudeći, za Dženifer Lopez — Ben Aflek je čovek koga će voleti zauvek.


Kada vidim kakva je osoba, kakvo je ljudsko biće, kakav je muškarac danas, kakav je danas otac, kakav je partner... On je sve što sam uvek znala da je bio i sve što sam želela da bude — zaključila je Dženifer.

 

.

makonda-tracker